Foto: Emma Wortelboer stiekem onder rokje gefilmd tijdens uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer maakt wat mee tijdens haar programma’s, maar met dit shot had ze zelf even geen rekening gehouden. 

Emma Wortelboer heeft een klein beetje een aanvaring gehad met haar eigen kleding. Die paste namelijk niet helemaal bij de opname die ze aan het doen was. Emma gaf daardoor iets te veel van zichzelf weg.

De camera filmt Emma Wortelboer onder haar rokje

Natuurlijk kan er wel eens wat mis gaan met een televisieopname, maar voor Emma Wortelboer had dat bijzondere consequenties. Ze was namelijk bezig met het opnemen van een nieuw programma en daarbij moest ze aan een tafel zitten. En Emma had besloten om even leuk voor de dag te komen, door een spannend rokje aan te trekken. Emma Wortelboer zag er dan ook ontzettend leuk uit in haar pakje. Maar ze was even vergeten dat je aan de voorkant van de tafel zo met de camera naar binnen kon kijken. En dus kon de hele wereld zien wat Emma Wortelboer onder haar rokje aan had. Het viel gelukkig allemaal mee voor de presentatrice, maar het was wel even spannend. Ben jij nou benieuwd hoe die foto’s er uit zien?

Kijk snel ons forum zodat je niets hoeft te missen!

Emma Wortelboer is niet zo preuts

Waarschijnlijk zal de knappe presentatrice dit momentje wel overleven. Ze is niet zo heel rg preuts en kan een hoop handelen. Ze heeft niet voor niets zo lang S*****n en Slikken gepresenteerd. Als er iemand niet schrikt van een beetje spanning en sensatie, dan is het wel Emma Wortelboer. Hoewel ze het misschien nu niet zo prettig vindt dat deze beelden op nationale televisie zijn vertoond, zal de knappe blondine er niet minder goed om slapen. Emma weet ook dat dit soort dingen gebeuren en ze zit goed genoeg in haar vel om erom te kunnen lachen. Over Emma goed in haar vel gesproken, kijk eens naar de volgende foto van de prachtige presentatrice. Die moet je ook simpelweg gezien hebben.

Lees ook: Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

Emma Wortelboer laat zich graag van beste kant zien

In het pakje op de foto hierboven heeft Emma Wortelboer een vrij doorzichtige stof aan, waardoor je ook al heel erg veel ziet van het lichaam van de knappe presentatrice. Ze is dus niet zo preuts als de meeste vrouwen in medialand. Dat maakt Emma wel een verademing tussen alle andere presentatrices. Ze vindt het dan ook helemaal niet erg om iets verleidelijker op de foto te gaan. Dat vindt Emma juist wel spannend en dat doet ze graag. Al houdt ze natuurlijk net zoveel van simpele en veel te grote kledingstukken. Gelukkig wisselt ze de twee stijlen vaak genoeg af om het interessant te houden. De spannende outfits van Emma Wortelboer zijn altijd ontzettend fijn om te mogen bekijken. Met haar strakke pakjes maakt Emma Wortelboer een hoop mensen zeer gelukkig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...