Foto: Emma Heesters maakt fans wild met geruchtmakend kiekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters betovert de mensen om haar heen met haar prachtige stem en mooie uiterlijk. Op deze foto doet ze het weer, maar dan met een spannende onthulling…

Ondeugende Anouk plaatst foto met Emma Heesters

Emma Heesters kennen we vooral uit de muziekwereld. Ze doet regelmatig leuke optredens, maakt covers en houdt met muziek haar YouTube kanaal flink hoog in het aantal geabonneerde kijkers. In haar Instagram bio staat dan ook dat ze wel 5.8 miljoen YouTube abonnees heeft! Op haar sociale media plaatst ze regelmatig foto’s en video’s van haar optredens en muziek, maar onlangs was het iemand anders die een muziek gerelateerde foto plaatste van Emma. De bekende Nederlandse zangeres Anouk plaatste een foto op haar Instagram van zichzelf, samen met Emma, in de studio. Het lijkt net of de twee samen een liedje aan het opnemen zijn, maar er wordt niks bevestigd door beide dames. Anouk kijkt daarbij ook nog eens super ondeugend op de foto. In de reacties zijn mensen ontzettend nieuwsgierig naar wat de blondines aan het uitvreten zijn daar. Zou er dan binnenkort een nieuw liedje op Spotify te vinden zijn?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Emma Heesters doet leuk dansje in strak pakje

De prachtige Emma Heesters heeft een goede naam voor zichzelf gemaakt. Ze mag dan ook super vaak optreden; zelf, maar ook met andere bekende Nederlanders. Die bekendheid zorgt er wel voor dat je gezien wordt en niet alleen door je fans en volgers, maar ook door grotere bedrijven. Emma viel op bij het bedrijf Fanta. Je weet wel, van die drankjes. Fanta staat vooral bekend om het drankje Fanta Orange, maar je hebt ook Fanta Cassis en Fanta Exotic. In een filmpje dat Emma recentelijk in haar Instagram verhaal zette maakt ze reclame voor het bedrijf dat samenwerkt met het bedrijf van Mentos. Het is een TikTok filmpje van haar account waarop ze, samen met twee andere dames een overgang maakt en een dansje doet. Eén van de twee dames gooit een rolletje Fanta mentos richting Emma, die zij op haar beurt weer vangt. Dan beginnen alle drie de vrouwen te dansen. Het is een leuk filmpje waar iedereen een lach van op z’n gezicht krijgt!

Emma Heesters gaat voetballen in megahoge hakken

Naast dat Emma zelf bekend is en die bekendheid zelf heeft opgebouwd, heeft ze nu ook een bekende vriend en leeft ze helemaal het BN’er leventje. Emma Heesters is al een tijdje een voetbalvrouw. Nee, ze staat niet zelf op het veld een balletje te trappen, maar ze staat wel regelmatig aan de zijlijn om haar vriend toe te juichen. Haar vriend is namelijk Wesley Hoedt, verdediger bij RSC Anderlecht in België. Onlangs plaatste Emma een foto op haar Instagram verhaal waarop ze wederom langs het veld staat bij haar favoriete club. Het is alleen wel heel opvallend wat ze aanheeft. Ze draagt namelijk, onder haar opvallend blauwe, leren broek, superhoge hakken. Het is maar goed dat ze zelf het veld niet op hoeft!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's. 

Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in badkleding

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede badkleding aan!