Foto: Emma Heesters laat haar ronde zongebruinde kadetjes zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij zonnige dagen horen zonnige outfits, toch? Al lijkt Emma Heesters dat in dit pittige setje misschien nét iets te letterlijk op te vatten.

Als je net als Emma Heesters in het zonnige Malta vertoeft snap je vast en zeker dat kleding momenteel overbodig is. Als het zo warm is is het een kwestie van hoe minder hoe beter, toch? Emma lijkt er in ieder geval wel zo over te denken! En gelukkig maar, want anders hadden we dit soort pareltjes moeten missen. En geloof ons maar, dat wil je echt niet. Emma pronkt namelijk met haar heerlijke figuur in zo weinig mogelijk kleding en je gaat zowaar spontaan watertanden. Als je niet eerst andere dingen opvalt, tenminste!

Emma Heesters toont zongebruinde boezem in piepklein zwemsetje

Het lijkt namelijk dat Emma Heesters flinke avonturen beleefd heeft! In een recent filmpje toonde ze namelijk hoe ze erbij loopt op zonvakantie. En dat was echt om van te smullen! Emma pronkt namelijk met haar heerlijke in een wel zéér karig zwemsetje. Het bovenkantje weet namelijk bijna niets te bedekken. Logisch ook, want Emma is voor een setje gegaan het voormaat van een haarband dat nog nét om haar borstkas blijft hangen! En daarmee onthult de beeldschone blondine dat ze flink in de zon heeft liggen rollen. Waar ze namelijk deels zongebruind is, is de rest knalrood verbrand! Met blozende boezem lacht Emma lieftallig naar de camera terwijl ze trots haar verse tanlines laat zien. En als je lijf zo gevoelig is snappen wij wel dat je zo weinig mogelijk kleding aantrekt. Je moet natuurlijk wat op jezelf (en je volgers) passen!

Emma Heesters pronkt met duizelingwekkende inkijk

Al hoor je ons absoluut niet klagen over de heerlijke outfit van Emma Heesters. Hoe kan het ook anders? Als je eenmaal over haar gebakken borstkas heen bent kun je namelijk smullen van een werkelijk duizelingwekkende inkijk. Logisch ook, want als je zo veel van je huid niet meer mag bedekken kan je ook haast niet anders. En daar zijn we werkelijk heel blij mee. Het piepkleine bovenkantje doet namelijk echt wonderen voor Emma’s overheerlijke assets en laat bizar weinig aan de verbeelding over. Werkelijk, de hoeveelheid stof alleen al kan je nét een sok van maken en dan laat Emma ook nog eens de helft open! Ja, je hoort het goed. De helft van haar knellende topje is namelijk een metalen cirkeltje. Zo kan je recht bij haar rondingen naar binnen kijken! Wij durven het geeneens meer inkijk te noemen zó staat het tentoon. En oh wat is dat om van te watertanden!

Emma Heesters shockeert volgers met zeer gedurfd zwemsetje

Maar als je dacht dat dit de heetste zwemfoto van Emma Heesters was zit je wellicht verkeerd. Emma wist namelijk recent nog haar fans echt te shockeren. En wij snappen het volkomen, want dit zwemsetje doet echt je mond openvallen. Veel pikanter dan dit komt het namelijk niet! Zo plaatste Emma een onthullende foto waarin ze net de zee uit komt lopen. En waar je eerst misschien denkt dat haar zwemkleding weggespoeld is, zie je bij een tweede blik een gedurfd zwart randje. En dat is het zowaar bijna! Emma pronkt namelijk met haar heerlijke figuur in een uitgesneden zwart zwemsetje. Het pakje begon al piepklein, maar Emma heeft ook nog eens zo veel mogelijk weggeknipt! En zo blijft er behoorlijk weinig aan de verbeelding over. En gelukkig ook maar. Want een figuur als dit verbergen zou verboden moeten zijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!