Foto: Emma Heesters imponeert publiek met schitterende outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is weer bezig met geven van concerten. En de blonde zangeres doet dat natuurlijk in de meest strakke outfits die ze kan vinden. 

Zangeres Emma Heesters is inmiddels weer vol aan de slag en geeft het ene na het andere optreden. En daarvoor kan ze natuurlijk niet in een oude hoodie en sweatpants het podium betreden. Emma wil haar publiek ook even wat leuks geven om naar te kijken. Daar voelt ze zich zelf ook het prettigste bij. Emma is een echte performer die elke avond alles geeft om haar publiek de beste ervaring te geven. En daar hoort meer bij dan alleen mooi zingen, maar ook een leuke outfit. Emma heeft natuurlijk een prachtig en dat wilt ze niet wegstoppen in dikke kleding. Dat moet getoond worden. Dus geeft Emma haar concerten in strakke pakjes, zodat jij daar nog meer van kan genieten. Ook met Halloween gaat Emma onvermoeid door en bezorgd ze haar fans de avond van hun leven.

Lees ook: Emma Heesters kust vrouw op vakantie foto

Emma onder de foute glitters

De blonde zangeres bestormd het podium met een een strakke glitter outfit. In haar glittertopje schittert Emma de hele avond lang. Ze weet moeiteloos al haar fans in de zaal de avond van hun leven te geven. Met haar schuddende heupen en prachtige stem is Emma voor veel mensen het toppunt van de Nederlandse muziekwereld. Haar concerten zitten dan ook altijd helemaal vol met trouwe en loyale fans. En dat mag natuurlijk beloond worden. Emma trekt dan graag een mooie outfit uit de kast, waar ze haar publiek dan helemaal mee inpakt.
Emma wenst je een Happy Halloween

Ook tijdens Halloween gaan haar concerten gewoon door. Emma wil nog wel al haar fans die er niet bij kunnen zijn een fijne Halloween wensen, dus deelt ze even een spannende foto met vuurwerk en rook op haar Instagram. Emma kan blijkbaar goed multitasken als ze zo’n foto nog tijdens haar concert kan maken. Emma wordt tijdens haar optreden vergezeld door een paar knappe danseressen. Die kan je op de foto ook goed zien. En hoewel Emma natuurlijk de knapste dame op de foto blijft, is het erg fijn dat ze wat mooie versterking heeft kunnen vinden voor haar optredens. Met zoveel beeldschone vrouwen op het podium is het zeker een ‘happy Halloween.’

Emma vlucht naar mysterieuze locatie

In plaats van een spannend Halloween feestje op te zoeken, besluit Emma om het hoger op te zoeken. Direct na haar optreden stapt de knappe blondine het vliegtuig in naar een mysterieuze locatie. Waar Emma de griezeligste avond van het jaar gaat vieren is nog niet geheel duidelijk, maar ze maakt er in ieder geval een goed feestje van. Geen zorgen, Emma is op tijd weer terug om je nog meer mooie avonden te bezorgen met haar concerten. En dan trekt ze waarschijnlijk weer van die strakke en in het oog springende outfits aan. Je kan dan dus ouderwets genieten van de foto’s van Emma Heesters.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?

Dilan Yesilgöz bekroont 10-jarige politieke carrière met prachtige foto van piepjong evenbeeld

Dilan Yesilgöz heeft wat te vieren. Tien jaar geleden had zij namelijk met de VVD een nieuwe fractie geïnstalleerd. Dit viert ze door ons een foto te laten zien van zichzelf, maar dan tien jaar geleden!