Foto: Emma Heesters geeft showtje weg in verleidelijke outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters gaf in Rotterdam haar eerste show met live band. Om deze dag nog specialer te maken, trok ze een wel héél opvallend pakje aan!

Fans kunnen er geen genoeg van krijgen. De beeldschone zangeres Emma Heesters weet precies wat ze aan moet trekken om alle aandacht op zich te krijgen. Onlangs stond ze in het Zuiderpark in Rotterdam op het podium. Voor het eerst had ze een live band als ondersteuning. Voor de gelegenheid trok ze een, niet al te verhullend, zilveren pakje aan.  De show was een enorm succes en Emma is er dan ook trots op. Ze deelt verschillende kiekjes ervan op haar Instagram. En dat is genieten!

Emma Heesters vaker schaars gekleed

Als Emma Heesters een show geeft, dan doet ze het ook goed. Ze mag steeds vaker haar geweldige stem laten horen op de grootste festivals van Nederland én België. En als ze mag optreden, doet ze er alles aan om er zo mooi mogelijk uit te zien. Dat gaat vaak gepaard met outfits. Pas geleden kregen fans van Emma in België het al bloedheet van het strakke groene topje wat ze droeg tijdens het festival Zwaartekracht. Ook deelde ze een leuke foto van een roze crop-top. Maar ook als ze niet op het podium staat kun je genieten van de blondine. Op haar Instagram is genoeg te vinden en met name de foto’s van haar exotische vakanties trekken veel bekijks.
Emma Heesters relatieproblemen

Op de Instagram post is de eerste reactie van Wesley Hoedt. Dit is sinds 2020 de vriend van Emma. Emma antwoordt op zijn comment met ‘ily’, wat staat voor I love you. Het lijkt dus allemaal op en top in orde tussen de twee. En dat terwijl er onlangs nog bericht werd gedaan over mogelijke relatieproblemen tussen de zangeres en de voetballer. Volgens meerdere roddelkanalen zou Wesley vreemd gegaan zijn en Emma bedrogen hebben. Emma zelf reageerde onlangs tegenover RTL Boulevard op het nieuws. “Voor ons zijn het roddels”, zei ze. Het stel zou nog altijd dolgelukkig en heel verliefd zijn.

Emma Heesters wild in de slaapkamer

Als je haar ziet springen en dansen op het podium zal het je misschien niet verbazen. In de slaapkamer schijnt Emma Heesters enorm actief te zijn. Althans, dat zegt ze zelf. Ze houdt ervan leuke setjes te dragen en doet daar nog een schepje bovenop als ze met haar vriend de slaapkamer induikt. Emma zegt dat Wesley er echt aan moest wennen dat het ‘elke keer feest’ was als ze het bed in doken. Voor Emma is het ontzettend belangrijk dat je af en toe voor elkaar uitpakt en ze hoopt dat dit voor altijd blijft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?