Foto: Emma Heesters draagt bij The Streamers weer opvallende vermomming

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters rolt van de ene vermomming in de andere. Bij The Masked Singer droeg ze al een opvallend krokodillenpak en nu is het weer raak.

Zangeres Emma Heesters is blijkbaar een groot fan van opvallende outfits. Bij The Masked Singer droeg ze al het hele seizoen een warm krokodillenpak om haar identiteit te verhullen en nu ze aan de slag gaat voor The Streamers kan ze dat natuurlijk niet zonder opvallend pakje doen. Daar moet ze wel even bijzonder voor gekleed gaan. Daarom dat Emma moeite heeft gestoken in een bijzondere vermomming die ze tijdens het concert van The Streamers kon dragen.

Lees ook: Foto: waar is het haar van Emma Heesters gebleven?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma draagt weer leuk pak op foto

Tijdens het nieuwste concert van The Streamers droeg Emma Heesters, die zich inmiddels bij de grootste band van het land heeft gevoegd, een bijzondere outfit. Als levende kruiswoordpuzzel liep ze over het podium. In een outfit die helemaal onder geschreven stond. Emma zag er bijzonder aantrekkelijk uit, zelfs in haar warme winterpak. Het publiek thuis op de bank heeft dan ook zeer genoten van Emma haar deel in het optreden. Al waren ze soms een beetje afgeleid, omdat ze alle woorden op Emma haar pak probeerde te lezen.

Emma was alleen een detail vergeten

Toch had Emma een klein detail aan haar outfit vergeten. blijkbaar hoorde er nog een bril bij het pak. Daar kwam Emma pas later, na het concert achter. Ach ja, een foutje moet kunnen. Gelukkig heeft het publiek van haar fout niks gemerkt, die waren te veel gefocust op Emma haar verleidelijke danspasjes en prachtige stem. Dankzij Emma werd het concert een groot succes.

Emma en The Streamers maken feestelijke foto

Om hun fantastische optreden te onthouden besloten alle Streamers om met elkaar op de foto te gaan. En natuurlijk moest Emma daarbij in het middelpunt staan. Zij had dat ook wel verdiend. Als nieuwste aanwinst heeft ze het concert echt gedragen en heel hard haar best gedaan om er voor iedereen thuis een feestje van te maken. Dankzij Emma voelde Kerst dit jaar nog steeds een beetje feestelijk. En daarom mocht ze in het middelpunt van de aandacht staan bij het maken van de leuke foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Streamers (@thelivestreamers)

Emma beleeft wonderlijke feestdagen

Behalve haar superleuk concert had Emma nog genoeg om naar uit te kijken tijdens de feestdagen. Zo heeft ze wat tijd ingepland voor haar en haar vriend om samen gezellig de feestdagen door te brengen. Emma houdt ervan om op een podium te staan, maar blijft ook echt een familiemens. Dus de Kerst doorbrengen met vriend Wesley, dat klonk voor Emma als muziek in de oren. Emma had haar comfortabele outfit voor de feestdagen al klaargelegd, dus na het concert van The Streamers kon ze gelijk door om Kerst te vieren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.