Foto: Eloise van Oranje laat zich van wilde kant zien in badpakje tijdens boottripje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe influencer Eloise van Oranje heeft het maar weer mooi voor elkaar. haar nieuwste foto laat de prachtige dame in een erg klein pakje zien.

Eloise van Oranje draagt piepklein pakje

De aantrekkelijke influencer Eloise van Oranje heeft een heerlijk pakje aangetrokken voor tijdens haar boottochtje en dat moet de hele wereld natuurlijk even te zien krijgen. Eloise heeft namelijk een ongelooflijk goed pakje uitgekozen, waar je haar hele lichaam mooi op ziet. Natuurlijk zijn de royalty watchers van Nederland weer flink over de zeik over het feit dat Eloise een outfit draagt die wat aan de verleidelijke kant is. En dat mag volgens hen natuurlijk helemaal niet. Maar Eloise is gelukkig niet zo van het persoonlijk aantrekken van de mening van anderen en laat de royalty watchers lekker voor wat ze zijn. Ondertussen heeft de influencer ontzettend veel plezier in haar strakke badkleding.

Lees ook: Foto: Eloise van Oranje heeft smaak te pakken en poseert in doorzichtig jurkje

Eloise van Oranje beleeft spannend ritje op water

De aantrekkelijke influencer beleeft een spannend ritje op het water. Dat merk je wel als je haar zo ziet op de video. In haar zeer strakke badpakje weet Eloise toch wel makkelijk de aandacht te trekken van haar mannelijke volgers. Die glunderen vanachter hun computer helemaal en geef de beste heren eens ongelijk. Als er zo’n ongelooflijk knappe vrouw op je scherm staat, dan wordt je daar ook wel een klein beetje stil van. Dat moet je even tot je nemen en erover nadenken. Met haar video maakt Eloise een hoop mensen van slag. Niet per sé op een slechte manier natuurlijk, maar ze worden wel helemaal dol van de knappe influencer.

Eloise van Oranje vierde haar royale verjaardag met leuk kiekje

De aantrekkelijke influencer vierde onlangs haar verjaardag en dat deed ze natuurlijk met een ongelooflijk goede foto van zichzelf. Hoe kan het ook anders als je een van de meest populaire influencers van het land bent. Op de foto kan je Eloise ontzettend zien genieten. Ook zie je de prachtige dame met een groot glas wijn in haar hand. Dat is natuurlijk wel even iets dat moet gebeuren voor haar verjaardag, een kleine toost. Eloise maakt het vooralsnog niet te bont voor haar verjaardag en weet het allemaal redelijk beschaafd te houden. Daarmee is ze een van de meest ingetogen leden van het koningshuis tot dusver.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELOISE (@eloisevanoranje)

Eloise van Oranje blijft toch het perfecte plaatje

Als je de foto hierboven ziet, dan kan je alleen maar het erover eens zijn dat Eloise valt onder het perfecte plaatje. Hoewel ze het programma van dezelfde naam niet helemaal tot het einde gehaald heeft, blijven haar volgers van mening dat Eloise de mooiste foto’s in het programma had en dat ze eigenlijk had moeten winnen. Maar dankzij het programma heeft Eloise in ieder geval ontdekt dat ze heel erg goed is in het maken van mooie foto’s. Dat is een skill die ongetwijfeld nog van pas gaat komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?