Foto: Eloise van Oranje laat haar gebruinde lijf zien aan het zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eloise van Oranje heeft al vaker gezegd dat ze zich niet aan de royalty-regels wil houden, maar met dit onthullende zwemsetje brengt ze iedereen in rep en roer. 

Na alle vorige oproer over Eloise van Oranje in een zwempak zou je denken dat het een kwestie van één keer, nooit weer zou zijn. Nou, Eloise lijkt daar heel anders over te denken. Zo verwende ze haar volgers recent met een wel héél gedurfd kijkje naast het zwembad. En daarbij zocht ze weer alle grenzen op, lijkt het wel! Eloise gaat namelijk op haar knieën voor de camera en laat haar volgers zowaar bij haar topje naar binnen kijken!

Eloise van Oranje pronkt met gebruind figuur in onthullende zwembadfoto’s

Voor de fans van het koningshuis zette Eloise van Oranje recent weer een cadeautje online. Veel intiemer kunnen de kijkjes in het royale leven niet worden! Gelukkig voor ons heeft Eloise namelijk helemaal geen gêne en deelt graag alle details over haar leven. En dat levert de lekkerste kijkjes achter de schermen op. Of in dit geval: naast het zwembad. En na de recente zwempak-drama lagen de verwachtingen ook hoog, maar Eloise heeft ze allemaal weten te overtreffen. Dit is de oproer zéker waard! Eloise schittert namelijk in een heerlijk badpakje en een werkelijk minuscuul spijkerbroekje. En het topje mag dan niet tot aan haar navel uitgesneden zijn, maar bedekkend noemen we het nou ook weer niet. Het losse stofje hangt namelijk verleidelijk naar voren en laat je bijna bij haar topje naar binnen kijken! En wie wordt daar nou niet superblij van?

De heerlijke fotoshoot van Eloise van Oranje

Wij zijn in ieder geval zéér te spreken over de fotoshoot. Eloise doet haar heerlijke figuur namelijk alle eer aan met het gedurfde setje en laat haar volgers daar ook nog eens van meegenieten. Je kan duidelijk zien dat Eloise regelmatig in het zonnetje ligt want haar gebruinde huid is om van te smullen. Maar ook de shot waarin Eloise haar boezem samendrukt lopen wij flink warm van. Eloise lijkt zelf ook heel bewust van het effect dat ze op haar volgers heeft. In een goede poging de foto’s nog nét iets keuriger te maken gebruikt ze haar arm om haar inkijk een beetje te verhullen als ze vooroverbuigt. Maar het helemaal integer houden lukt bij zo’n onthullend setje natuurlijk nooit. Gelukkig ook maar, want een figuur als die van Eloise verborgen houden zou verboden moeten zijn!

Eloise van Oranje deelt inkijkend plaatje van luchtig topje

En Eloise van Oranje maakt het de laatste tijd wel vaker spannend. Zo deelde ze recent ook al een werkelijk heerlijk plaatje waarbij ze vol in een broodje bijt. Maar haar bijzondere gezichtsuitdrukking trok geeneens de meeste aandacht. Nee, die kroon ging toch echt naar haar openvallende topje! Eloise lijkt namelijk de hitte op te zoeken en kleed zich daar ook zeker na. En ja, als je dan vooroverbuigt met beide handen in gebruik kan je daar best wel eens meer laten zien dan bedoeld. Met het luchtige topje geeft Eloise haar volgers namelijk bijna vol zicht op haar ! Of nou, haar onbedekte assets. Want het topje verhult echt niet dat Eloise geen draagt! En tel daar Eloise haar glinsterende ogen en grijnzende blik bij op en je hebt ons aan het twijfelen of het wel per ongeluk is. Al hoor je ons alsnog niet klagen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'