Foto: Eloise van Oranje duikt toilet in voor selfie met drank en openhangend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eloise van Oranje weet hoe ze de aandacht op zich moet krijgen. Deze keer deelt ze wel heel beelden hiervoor…

Eloise van Oranje plaatst selfie vanuit wc

Eloise is aanwezig op een speciale gelegenheid en hier wil ze haar instagramvolgers van mee laten genieten. Hiervoor duikt ze samen met haar glas champagne de wc op. Hier maakt ze een spiegelfoto waarbij ze geïnteresseerd naar haar telefoon kijkt. Voor de gelegenheid heeft ze wel weer een uitdagende outfit aangetrokken. Ze heeft een rood zwarte jurk aangetrokken met een zeer laag uitgesneden hals. Moeten wel zeggen dat de jurk Eloise goed staat! Deze foto zal ongetwijfeld weer voor veel reacties zorgen online. Eloise is wel vaker in het nieuws vanwege haar outfits of andere dingen die ze online deelt met haar volgers. Check de foto zelf hieronder! Wat vind jij van de Instagram posts van Eloise?

Eloise van Oranje deelt haar laatste 2023 momenten

Voor Eloise van Oranje zal 2023 een jaar zijn dat ze niet snel zal vergeten. Het jaar zat vol mooi momenten voor de gravin-influencer. Daardoor vond ze het tijd om weer een fotodump op haar Instagram te plaatsen om haar volgers mee te laten genieten van haar leven. Zo is de gravin op bezoek geweest bij mede-influencer Anna Nooshin. Op de foto is te zien hoe de twee knus en gezellig samen zitten op een bank. De gravin zet erbij dat ze hele leuke gesprekken gehad heeft met Anna. Omdat het zo gezellig was vond Eloise dat daar een paar leuke foto’s bij hoorden.

Eloise gaat als een speer met nieuwe foto’s

Vervolgens plaatst ze een foto van een kerstboom zoals ze hem thuis graag zou hebben. Als derde foto is te zien hoe Eloise een gezellige avond heeft met haar vriendinnen. Ze kijkt samen met haar vriendin moeilijk de camera in doordat ze de flits gebruikt. Tijdens de avond geniet Eloise ook weer van de drankjes zo heeft ze een bekertje bier in haar mond vast. Daarnaast plaatst ze ook nog een foto samen met een vriendin waarop de twee breeduit aan het lachen zijn. Naast deze foto’s zijn er nog veel meer foto’s van de afgelopen periode te zien in haar fotodump. Bekijk de gehele fotodump Hier

Eloise van Oranje schrijft kinderboek

Naast haar leven als gravin heeft Eloise van Oranje veel dingen die zij leuk vind om te doen. Zo heeft de gravin onlangs een kinderboek geschreven. Ze werd door de wereldboeken organisatie gevraagd of ze mee wilde werken aan het schrijven van het boek. Dit vond Eloise een grote eer. Toen aan haar gevraagd werd waar ze over wilde schrijven hoefde ze niet lang na te denken. Ze wilde een kinderboek schrijven over duurzaamheid met de focus op tweedehands kleren. De gravin vind het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd al bewust worden van dit soort onderwerpen. Bovendien vind zij  dat dit perfect samen gaat in combinatie met lezen. Het boek dat Eloise geschreven heeft heet, Kleren genoeg! Het boek is niet te koop, maar was alleen te verkrijgen bij bepaalde actieproducten bij de Kruidvat. Deze instagrampost van Eloise laat haar dankbaarheid en blijdschap zien. Bekijk de beelden van de boeklancering Hier

Meer van Eloise van Oranje zie je op instagram

Wil je nou meer weten over het leven van een gravin of wil je gewoon de avonturen van Eloise van Oranje volgen? Dan kun hier De Instagram van Eloise van Oranje Bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.