Foto: Dumpte Olcay Gulsen Ruud de Wild vanwege bedprestaties?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie brunette Olcay Gulsen heeft haar vriend Ruud de Wild de deur gewezen. Wat is er echt gebeurd?

Wat gebeurde er tussen Olcay Gulsen en Ruud de Wild?

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn uit elkaar. Maar waarom blijft nog een beetje gissen. Natuurlijk geeft het koppel de gebruikelijke standaard antwoorden wanneer een bekend koppel uit elkaar gaat. Maar zit daar nog meer achter? Yvonne Coldeweijer, de roddelkoningin van Nederland lijkt de oorzaak te weten! En die deelt ze natuurlijk met al haar volgers.

Lees ook: Foto: Olcay Gulsen verliest bijna haar loszittende jurkje op balkon
Olcay Gulsen geeft de reden van haar split met Ruud de Wild

De twee bekende koppen geven toe dat ze het de afgelopen maanden te druk voor elkaar hebben gehad en dat ze wellicht elkaar uit het oog zijn verloren. Maar speelt er meer? Als je het Olcay Gulsen vraagt niet. Die deelt nog even een hele lieve foto van haar en Ruud om ervoor te zorgen dat alle roddels de kop in worden gedrukt. Maar in het roddellandschap is er één blondine die natuurlijk overal wat achter zoekt en dat is Yvonne Coldeweijer. En die heeft weer wat interessant nieuws gevonden voor haar volgers. Die smullen daar nog van.

Lees ook: Foto: Olcay Gulsen draagt gevaarlijk kort rokje aan het strand

Yvonne Coldeweijer geeft haar ongezouten mening

De knappe blondine heeft ook gewoon overal een mening over. Dat merk je wel als je deze post leest over Ruud de Wild en Olcay Gulsen. De roddelkoningin van Nederland wil liever zich niet te veel bemoeien met de situatie. Gelukkig geeft ze nog geen 30 seconden later haar ongezouten mening over het hele voorval. En daar komt Ruud de Wild niet heel positief uit naar boven. Het blijkt wel dat hij niet heel aantrekkelijk wordt gevonden door haar volgers.

Volgens Yvonne Coldeweijer is de oplossing simpel

De knappe blondine heeft wel nog een deel advies voor Olcay en Ruud, tenminste, als ze hun relatie nog een beetje willen redden. Er is natuurlijk niks mis mee om echt een streep ergens achter te zetten als het gevoel er niet meer is. Maar Yvonne deelt haar advies alsnog. Misschien heeft iemand anders er nog wat aan. Ze zegt dat het bekende koppel mogelijk wat actiever had moeten zijn in de slaapkamer. Dat had mogelijk nog de relatie kunnen redden. Nu lijkt het een beetje op een verloren zaak.
Aan verleidelijke Olcay Gulsen zal het niet liggen

De aantrekkelijke brunette zal zeker niet de bron van onvrede zijn bij het voormalig koppel. De verleidelijke dame heeft genoeg verleidingskracht voor tien. Daar kan je als man alleen maar heel erg blij mee zijn. Tenminste, tenzij je Ruud de Wild heet blijkbaar. Olcay is dus weer single en dat biedt een mooi perspectief voor een hoop mannen binnen Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.