Foto: Duizelige Yolanthe Cabau omringd door oude palen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is nog steeds in Egypte, en deelt weer duizelingwekkend mooie foto’s van haar avonturen. Toch verdient ze qua gezelschap een upgrade in het Afrikaanse land. Ze hangt alleen maar rond met stoffige oude palen!

Yolanthe Cabau deelt weer heerlijke foto’s van haar tijd in Egypte. De actrice lijkt het erg naar haar zin te hebben, als we de foto’s moeten geloven. Vermoedelijk is Yolanthe nog steeds in Egypte voor opnames van een nieuwe film. Haar nieuwste locatie was een eeuwenoude tempel waarvan vooral de pilaren nog overeind staan. De actrice draagt een felrode jurk en tolt rond door tot ze duizelig is. Verdraaid lekker!

Yolanthe Cabau deelt jaloersmakende foto in Egypte

Haar bekende volgers reageren uiteraard meteen op de schitterende beelden van Yolanthe. Jim Bakkum; ”Kekke meid”. Dat is nog zwak uitgedrukt, Jim! Ook Kim-Lian van der Meij reageert, die onlangs de finale van het welbekende programma Wie Is De Molverloor. Ze zet hartjes onder de foto’s en video’s van Yolanthe. Ook haar onbekende volgers kunnen uiteraard geen genoeg krijgen; ”Stunning in red”, ”Jaaa, Egypte is prachtig, geniet!”, ”Zulke mooie foto’s en jij ziet er weer grandioos goed uit”, ”Mooie foto’s hoor meis!” Ook de reacties van de mindere goden geven Yolanthe een boost, anders zou ze dit soort materiaal natuurlijk niet posten.

Lees ook: Video: Yolanthe en Monique Westenberg rollen over de grond in strakke outfits

Er komt een nieuwe film met Yolanthe

Yolanthe is dus in Egypte voor filmopnames, dat is te zien aan de foto’s. De bloedmooie actrice laat foto’s zien van de mooie kunst in Egypte, en foto’s en video’s van zichzelf. Op één video draait ze een rondje voor de camera, en ze kijkt heel vrolijk. Dit is natuurlijk geen slecht beeld voor het oog van de kijker, want Yolanthe mag er wezen. Wanneer de film gaat komen is nog niet helemaal bekend, maar volgens verwachting hoor je binnenkort meer over de film, en houd Yolanthe haar Instagram in de gaten. Ze post regelmatig updates over de opnames, en foto’s van zichzelf. Die wil je ook niet missen natuurlijk.

Yolanthe deelt haar acteerkunsten

Via Instagram heeft Yolanthe een kleine montage geplaatst met al haar acteervideo’s. De actrice is kennelijk trots op zichzelf en trots op haar acteerwerk, en dat mag ze ook zeker zijn. Iedereen wilt de bloedmooie Yolanthe ook in zijn film of serie natuurlijk. Ze deelt onder andere beelden waarin ze te zien is met Mark Wahlberg, in de film Pain & Gain, uit 2013. Ze heeft een kleine rol in deze film. Via Instagram deelt ze een stukje acteerwerk. Ook deelt ze onder andere beelden uit ‘Just say yes’ en ‘Popoz’. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!