Foto: Dronken Max Verstappen gaat los met vriendin Kelly Piquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen geniet nog steeds na van zijn titel als wereldkampioen in de Formule1. Met zijn vriendin Kelly Piquet gaat hij helemaal los. 

Coureur Max Verstappen geniet nog steeds na van zijn historische winst in de Formule1. Max zorgde er het afgelopen race seizoen voor dat de F1 bij veel Nederlanders weer populair werd om naar te kijken. Maar mensen volgden Max natuurlijk ook om een hele andere belangrijke reden. Namelijk, het in de gaten houden van zijn bloedmooie vriendin Kelly Piquet. Max heeft van alle Nederlanders misschien wel de mooiste vriendin te pakken en dat is eigenlijk een veel leukere prijs dan de beker die hij won als kampioen van de F1. Met Kelly geniet Max momenteel maximaal van het leven. Zo zijn de twee geliefden weer gespot tijdens een ouderwets avondje stappen. En dat ging er wel heel erg aan toe.

Lees ook: Foto: Max Verstappen geeft eindelijk duidelijkheid over relatie met vriendin Kelly Piquet
Max en Kelly vieren vrolijk feest op romantische foto

Er gingen even geruchten dat het niet zo goed zou gaan tussen Max en zijn vriendin Kelly. Maar die geruchten, daar blijkt niks van waar. Zo te zien zijn Max en Kelly nog ongelooflijk verliefd op elkaar en ze kunnen dan haast ook niet van elkaar afblijven. Max en Kelly passen hartstikke goed bij elkaar. De nieuwe F1 wereldkampioen heeft het goed getroffen. Er zijn maar weinig vrouwen op de wereld mooier dan Kelly Piquet. Max mag zich dan ook gelukkig prijzen dat hij bijna elke avond nu met deze knappe dame door mag brengen. Het stel feest dan ook wat af en gaat van feestje naar feestje. Tot in de vroege uurtjes maken ze de kroegen onveilig. Er staan ook altijd wel een aantal fotografen klaar om een leuk plaatje van hen te schieten. Vandaar dat Max en Kelly uit voorzorg zelf maar dit romantische plaatje de wereld in hebben geholpen, dan hoeven ze zich ook niet zo’n zorgen te maken om alle paparazzi.

Foto: Kelly Piquet bracht heel romantisch de feestdagen door met Max

Kelly en haar dochtertje brachten heel romantisch de feestdagen door met Max op een heerlijk tropische locatie, ver weg van de kou en de sneeuw. Met zijn drietjes beleefden ze daar de grootste pret. Max lijkt het momenteel allemaal te hebben. Een wereldkampioenschap op zak, genoeg geld om de rest van zijn leven comfortabel te kunnen doorbrengen en een ontzettend lief en leuk gezinnetje om zijn tijd mee door te brengen. Ook Kelly is hartstikke blij met haar fantastische vriendje Max, al helemaal omdat hij zo goed met haar dochter om kan gaan. Het waren in ieder geval feestdagen om nooit meer te vergeten. En terwijl Max een lastig jaar tegemoet gaat met alle veranderingen in de F1, kan hij in ieder geval terugkijken op een fantastisch jaar vol geweldige herinneringen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Razend knappe Pien Hersman deelt kusjes uit in slaapkamer (foto’s!)

Schaatsster Pien Hersman heeft zichzelf van meerdere kanten laten zien in de slaapkamer, iedereen smelt van de prachtige beelden!

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!