Foto: Doutzen Kroes neemt frisse duik in superstrak badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes geniet momenteel ook gewoon heerlijk van haar vrije dagen. En dat doet z door een verkoelende duik te nemen. 

Dit superstrakke badpak staat Doutzen Kroes geweldig

Het knappe supermodel lijkt de laatste tijd steeds meer normaal te doen. Een tijd lang leek Doutzen Kroes een betje van het pad af te zijn en deelde ze allerlei vreemde conspiracy theories en andere vreemde zaken, terwijl ze zich terugtrok in haar moestuintje. maar tegenwoordig hoor en zie je weer wat meer van Doutzen en ook wat meer zaken die je van oudsher gewend bent van de knappe blondine. Zo is Doutzen een aantal dagen lekker weg om weer tot rust te komen en natuurlijk deelt ze daar een beeldje van. Ze springt in een enorm strak badpak zo het water in. Dat moet je simpelweg gezien hebben!

Lees ook: Video: Doutzen Kroes duikt zonder kleding in ijskoude vijver

Doutzen Kroes zoekt de verkoeling op

De prachtige Doutzen Kroes zoekt even de verkoeling op. Het wordt ook steeds warmer in Nederland en dus besluit het model om een paar daagjes zich terug te trekken in Oostenrijk om daar een beetje af te koelen en tot rust te komen. In het Altaussee meer neemt de prachtige blondine een verfrissende duik. En natuurlijk maakt Doutzen daar een mooie foto van, zodat haar fans vanuit Nederland gewoon mee kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Het mooiste uitzicht in Altaussee zijn de heuvels van Doutzen Kroes

Eén ding is zeker, ondanks het prachtige berglandschap achter haar, zijn de mooiste heuvels die op het lichaam van Doutzen zelf. Haar ferme kadetjes en andere prachtige vrouwelijke vormen zorgen ervoor dat deze foto werkelijk waar onvergetelijk is. Doutzen laat iedereen lekker meegenieten van haar prachtige heuvels. En dat zorgt voor veel Nederlanders toch wel voor een blije middag. Maar de verrassingen stoppen daar niet. Doutzen komt namelijk later ook nog met een video van hoe ze het water in ging. En die is natuurlijk nog veel interessanter dan de foto was.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Doutzen Kroes deelt hele trip met volgers

Je hebt er even op moeten wachten, maar het lijkt erop dat Doutzen langzaam haar weg terug begint te vinden naar social media. En dat begint natuurlijk allemaal met de mooie foto’s en video’s die Doutzen van haar tripje naar Oostenrijk heeft gemaakt. Met al haar volgers deelt Doutzen de leuke kiekjes en filmpjes die ze heeft kunnen maken tijdens haar mini-vakantie. Natuurlijk zijn haar volgers ontzettend enthousiast van deze plaatjes en verlangen ze nu al naar meer. Het valt te hopen dat Doutzen aan dit verzoek gehoor gaat geven. Als Doutzen weer volledig terug zou zijn op social media, dan heb je binnenkort weer genoeg moois om naar te kunnen kijken. Met de foto’s en filmpjes van Doutzen kom je de zomer wel door. Al wordt het dan wel nog net even een stukje warmer dan het al is. Dus als je net als Doutzen afkoeling zoekt, dan moet je haar foto’s juist even mijden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...