Foto: Doutzen Kroes moet verplicht afkoelen na bewogen jaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was een bewogen jaar voor supermodel Doutzen Kroes. Tijd dus om eventjes verplicht af te koelen met een ijsbad. 

Het zit supermodel Doutzen Kroes ook allemaal niet mee. Ze heeft wel een heel apart jaar achter de rug. Een jaar waarin de meeste mensen de ommekeer maakte van Doutzen steunen naar op haar haten. En dat allemaal vanwege haar controversiële uitspraken omtrent Corona en de pandemie. Maar Doutzen heeft besloten om eventjes een kleine pauze te nemen van haar semipolitieke ambities en maar eens goed af te gaan koelen in een ijsbad. Hopelijk is alles nadat ze boven komt weer helemaal bedaart. Doutzen weet in ieder geval na haar rustgevende ijsbad, dat ze niet meer zulke harde uitspraken moet doen op social media.

Lees ook: Doutzen Kroes wordt vermorzeld in geniaal liedje bij Even tot hier

Doutzen springt in één keer in het verkoelende bad

Zonder er bij stil te staan of na te denken springt Doutzen in één keer in het verkoelende bad. En terwijl de kou zich door haar hele spreid, voelt ze zich tot rust komen. Moeilijk denken gaat niet meer, alle nare gedachtes worden haar hoofd uit gebannen en ze wordt helemaal zen. Het is een verplicht afkoelrondje voor Doutzen na een jaar waarin ze de hele wereld over zich heen heeft gehad. Het was geen best jaar voor het topmodel, die met haar berichten op Instagram wel het een en ander losmaakte.

Waar maakt iedereen zich dan druk om bij Doutzen?

Waarom maakt iedereen zich eigenlijk zo druk om Doutzen de laatste tijd? Nou, voor als je onder een social media steen gelegen hebt de laattse tijd, Doutzen heeft nogal wat dingen gezegd over de huidige crisis. En daar waren sommige mensen het mee eens en een hele hoop andere mensen ook niet. Daarom krijgt het topmodel bakken kritiek over zich heen gestort. Dat bereikte een hoogtepunt toen Doutzen een filmpje deelde met haar 7 miljoen volgers, waarvan ze zelf niet eens wist of het waar was. Het vergeleek de makers van de corona vaccinaties met satanisten en dat schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Misschien had Doutzen het toch bij modellenwerk moeten houden. Daar waren haar volgers namelijk een stuk blijer mee.
Doutzen Kroes blijft wel leuk op foto

Hoewel de meningen van Doutzen een hoop losmaken, is iedereen het er eigenlijk wel over eens dat er met  de foto’s van Doutzen nog steeds niks mis is. Iedereen wordt blij van de leuke en spontane foto’s die Doutzen van tijd tot tijd online zet. Met haar wonderschone uiterlijk en prachtige lach weet Doutzen je dag toch nog een stukje fijner te maken dan die al was. En als je helemaal niet zo’n fijne dag had, dna wordt je wel vrolijk van het kijken naar de foto’s van Doutzen. Misschien dat Doutzen daarom moet blijven bij waar ze goed in is, het maken van superleuke en aantrekkelijke foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?