Foto: Doutzen Kroes gaat op en neer in de sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes is lekker bezig in de sportschool. In haar nieuwste story zie je haar op en neer gaan met de oefeningen. 

Model Doutzen Kroes probeert na het drama van de afgelopen maanden weer een beetje de draad van haar dagelijkse leventje op te pakken. En daar hoort haar sportroutine nu eenmaal bij. Met haar volgers deelt ze haar momentjes tijdens het trainen. Doutzen maakt iedereen enthousiast met haar sportieve foto’s en video’s en weet daarmee haar volgers te motiveren om zelf ook van de bank af te komen. Doutzen heeft op die manier toch meer invloed op de algemene gezondheid van Nederland dan werd gedacht.

Lees ook: Foto: Gevoelige Doutzen Kroes verandert eindelijk van gedachten

Doutze doet haar uiterste best tijdens spannende oefeningen

Tijdens haar training doet Doutzen haar uiterste best om alle oefeningen met een glimlach te volbrengen. Doutzen houdt enorm van sporten en vindt het dus fijn om zich in een sportschool te bevinden. Tijdens het sporten probeert ze dan ook af en toe, tussen het puffen en hijgen in, een glimlach te vertonen. Daarmee laat ze aan iedereen thuis zien hoe leuk sporten kan zijn. En de knappe blondine heeft daar natuurlijk ook gewoon gelijk in. Sporten geeft een enorm voldaan gevoel. Daarbij is het ook nog eens enorm goed voor je . Als iedereen de routine van Doutzen zou volgen, dan zagen alle vrouwen van Nederland er uit als een supermodel. En dat is natuurlijk de droom. Niet alleen voor alle mannen in het land, maar ook voor de vrouwen zelf, die er natuurlijk graag heel goed uit zien.

Doutzen imponeert met spannend sport pakje

In haar strakke beige sport pakje weet Doutzen wel weer enorm goed te imponeren. Ze heeft de volledige aandacht van haar volgers en hoeft ook niet zo heel veel te doen om die vast te blijven houden. Met de wulpse bewegingen die Doutzen op de video maakt, garandeert ze dat haar volgers niet snel zullen overstappen naar een ander iemand voor hun fitness tips. Doutzen houdt haar volgers graag betrokken en probeert altijd te pleasen. En met haar nieuwste video’s weet ze dat ook allebei aardig voor elkaar te krijgen.

Op deze foto is Doutzen de meest gezonde vrouw van Nederland

Doutzen heeft een prachtig figuur, dat was niet onbekend. Maar dat figuur is haar niet zomaar aan komen waaien. Daar heeft ze echt wel wat voor moeten doen. Na heel hard werken en haar best doen heeft Doutzen zichzelf verheven tot meest gezonde vrouw van Nederland. Daarom willen alle vrouwen haar ook zo graag zijn. Niet alleen zijn ze jaloers op Doutzen haar fantastische , maar ook willen ze het uithoudingsvermogen en de gezondheid die Doutzen heeft. Doutzen is dus zeg maar het totaalplaatje. Maar ook Doutzen onderneemt kleine stappen, die andere zo over zouden kunnen nemen, om gezond te blijven. Zo neemt Doutzen regelmatig de fiets in plaats van met de auto te gaan. Zelfs een superster als Doutzen Kroes rijdt gewoon het liefste op haar trouwe tweewieler.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!