Foto: Doorschijnend topje Sanne Vloet laat weinig aan de verbeelding over

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sanne Vloet is een prachtig Nederlands model. Met regelmaat worden haar volgers beloond met een paar heerlijke kiekjes. Dit keer hoeven haar volgers niet eens te bedenken hoe het er allemaal onder haar kleding uit ziet.

Sanne Vloet is bezig met een thuis workout. Ze heeft een matje in de kamer gelegd en haar sportkleding aangetrokken. Het topje wat de knappe brunette aanheeft schijnt alleen wel door. Het schijnt zelfs zo erg door dat haar volgers meer dan genoeg kunnen zien.

Sanne Vloet haar lichaam is alles behalve bedekt

Wanneer je gaat sporten wil je natuurlijk je meest comfortabele kleding aan trekken. Zo dacht Sanne Vloet hier ook over na en trok ze een heerlijk outfitje aan. Haar sportbroekje is zo ongelofelijk kort dat haar lange benen amper bedekt zijn. Naast haar superkorte sportbroekje heeft ze ook een superkort topje aan. Dit superkort topje bedekt ultra weinig. De delen die bedekt moeten zijn, zijn dat niet. Het topje schijnt heerlijk door waardoor er genoeg valt te zien. Dat het buiten koud is weten we nu wel, maar binnen bij Sanne Vloet is het ook niet warm. De puntige gebergte van het knappe model komt zo door het topje heen. Dit topje laat weinig aan de verbeelding over. Haar volgers zijn ook door het dolle heen door deze prachtige kiekjes. Wanneer je Sanne Vloet met weinig kleding aan ziet is het natuurlijk altijd genieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne Vloet (@sannevloet)

Inkijkje in het leven van Sanne Vloet

De normale Nederlander gaat vaak maar één keer of nul keer per jaar op vakantie. Sanne Vloet is een model en moet de hele wereld afreizen om de prachtigste plaatjes te schieten. Afgelopen tijd was ze in New York om een paar heerlijke kiekjes te schieten. De beeldschone brunette laat nu weten dat ze tijdens haar verblijf in New York een heerlijke vlog heeft geschoten. Deze is te zien op Youtube en al haar volgers kunnen lekker mee genieten met haar verblijf. Gelukkig blijft ze niet al te lang in New York, want zo’n prachtige dame kunnen we niet missen in ons kikkerlandje. Niet dat je haar heel erg hoeft te missen. Met al die foto’s en video’s die ze plaatst, blijf je sowieso altijd op de hoogte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne Vloet (@sannevloet)

In een warm outfitje deelt Sanne Vloet haar tips

Sanne Vloet is er toch achter gekomen dat het in Nederland een stuk kouder is dan verwacht. Ze heeft nu een heerlijk warm truitje aangetrokken om haar volgers weer een paar gezonde tips te geven. Als model zijnde moet je natuurlijk erg op je voeding letten. Sanne Vloet is al jaren een prachtig model waardoor ze hier wel ervaring mee heeft. Ze deelt nu tips met haar volgers hoe je ook een gezonde voedingspatroon kan krijgen. Vele volgers zijn enorm blij met haar tips, maar mannelijk Nederland kijkt natuurlijk de video gewoon voor de prachtige brunette.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne Vloet (@sannevloet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...