Home Nieuws Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe...

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto’s bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel…

De Japanse Grand Prix werd inmiddels meerdere weken geleden verreden. Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, heeft inmiddels ontzettend veel foto’s op Instagram geplaatst van haar ervaring in Japan. Niet van de Grand Prix zelf, maar van Kelly en haar dochtertje. Mensen dachten daardoor dat ze helemaal geen tijd met Max doorbracht. Echter is er pas een foto geplaatst van haar en Max in een badjas. Dit neemt twijfels weg en betekent dat ze toch wel even wat privé-tijd hebben gehad met een lekker spa-dagje in Japan. Een verblijf in zo’n luxe hotel moet natuurlijk bekroond worden met wat knusse momentjes samen!

Ze zien elkaar sowieso al weinig, dus het zal vast even fijn zijn geweest voor beide om even samen te zijn. Kelly’s liefde voor Japan lijkt ook heel groot met veel verhalen en foto’s van wat ze daar allemaal ziet en beleeft met Max en haar dochter.

max kelly geknipt

Kelly Piquet en het buitenland

Model Kelly Piquet en het buitenland is een veel voorkomende combinatie. Ze reist veel landen af voor werk, voor haar vriend Max Verstappen en om even er tussenuit te zijn. Zo is ze voordat ze in Japan aankwam nog in Los Angeles geweest, in Australië en daarvoor nog in Parijs. Het is jammer dat Max Verstappen en Kelly elkaar wat minder zien door het reizen van beiden. Maar dit beïnvloedt gelukkig niet de relatie, dus daar hoeven we ons geen zorgen om te maken. De twee hebben het nog erg naar hun zin met elkaar en hopelijk blijft dat nog lang zo!

Meer zien van Kelly Piquet

Wil jij nou het leven van het knappe model Kelly Piquet volgen? Kijk dan nu op de Instagram van Kelly. Ze plaatst hier genoeg leuke berichten, beelden uit haar privé leven met Max en nog veel meer. Dit doet ze ongeveer om de dag, waardoor we goed op de hoogte blijven. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Mobiele versie afsluiten