Foto: Dit jurkje van Sylvie Meis bedekt haar met slechts een paar touwtjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis heeft een jurkje aangetrokken dat zeer weinig aan de verbeelding over laat. Met slechts een paar touwtjes bedekt ze haar lijf. 

De prachtige vormen van Sylvie Meis nauwelijks bedekt

De knappe presentatrice heeft een dat nauwelijks bedekt is door een laagje stof. De verrukkelijke blondine besloot om een wel heel erg spannend jurkje aan te trekken, maar vergat even dat deze slechts door een paar touwtjes aan elkaar hing. Daardoor kan je opeens wel heel erg veel zien van het knappe van Sylvie. Niet dat dit erg is, want je hebt het beste uitzicht wat je in tijden hebt gehad. Het knappe van Sylvie Meis zorgt ervoor dat je weer heerlijk kan genieten de komende tijd. En dat allemaal vanwege één fantastische foto.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis laat volgers watertanden met extreem kort rokje

Sylvie Meis draagt weinig bedekkende kleding

De prachtige Sylvie Meis deelt wel eens vaker een avontuurlijke foto van zichzelf. Maar deze keer heeft ze wel een heel jurkje aangetrokken voor op het plaatje. Alle mannen die naar haar foto kijken, die lopen helemaal te kwijlen bij het zien van dit heerlijke plaatje. En geef ze eens ongelijk. Sylvie ziet er in haar jurkje namelijk verrukkelijk uit. De meeste mannen zullen alleen een beetje jaloers zijn dat Sylvie niet op hun schoot is gaan zitten. Dat is het enige minpuntje aan dit anders zo indrukwekkende plaatje. Maar daar is dan ook echt alles mee gezegd. Sylvie heeft zichzelf met deze spannende foto met het aparte jurkje in ieder geval weer overtroffen.

Sylvie Meis maakt volgers helemaal wild met haar foto’s

Natuurlijk is het fijn om een foto van de knappe Sylvie Meis te mogen bekijken, dat zal niemand ontkennen. Maar alle foto’s van de knappe presentatrice zijn eigenlijk gewoon heel erg goed. Niet alleen maar de foto’s in de hele strakke jurkjes of de zwemkleding maken de presentatrice verleidelijk. Sylvie heeft iets verleidelijks over zich, wat er voor zorgt dat wat ze ook draagt, ze altijd leuk overkomt. Dat merk je ook aan de foto die ze laatst plaatste. Er is niet super veel bijzonders aan, maar toch weet Sylvie een bepaalde klasse uit te stralen die buitengewoon fijn is. Je moet simpelweg kijken naar Sylvie en kan je ogen niet van deze schoonheid afhouden.

De leuke outfits van Sylvie Meis

Natuurlijk helpt het mee dat Sylvie altijd van die leuke pakjes draagt. Dat zorgt ervoor dat ze op elk moment eigenlijk wel een goede foto kan maken. De knappe presentatrice weet heel goed hoe ze met gebruik van de juiste kleding zichzelf heel verleidelijk over kan laten komen. En dat is een bijzonder talent. Dankzij dat talent weet de blondine altijd wel een kiekje te maken waar haar volgers helemaal wild van worden. Maar dat begint allemaal bij het kiezen van de juiste outfits.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...