Foto: Dit jurkje van Sylvie Meis bedekt haar met slechts een paar touwtjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis heeft een jurkje aangetrokken dat zeer weinig aan de verbeelding over laat. Met slechts een paar touwtjes bedekt ze haar lijf. 

De prachtige vormen van Sylvie Meis nauwelijks bedekt

De knappe presentatrice heeft een lichaam dat nauwelijks bedekt is door een laagje stof. De verrukkelijke blondine besloot om een wel heel erg spannend jurkje aan te trekken, maar vergat even dat deze slechts door een paar touwtjes aan elkaar hing. Daardoor kan je opeens wel heel erg veel zien van het knappe lichaam van Sylvie. Niet dat dit erg is, want je hebt het beste uitzicht wat je in tijden hebt gehad. Het knappe lichaam van Sylvie Meis zorgt ervoor dat je weer heerlijk kan genieten de komende tijd. En dat allemaal vanwege één fantastische foto.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis laat volgers watertanden met extreem kort rokje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANDRÉ BORCHERS (@andreborchers)

Sylvie Meis draagt weinig bedekkende kleding

De prachtige Sylvie Meis deelt wel eens vaker een avontuurlijke foto van zichzelf. Maar deze keer heeft ze wel een heel pikant jurkje aangetrokken voor op het plaatje. Alle mannen die naar haar foto kijken, die lopen helemaal te kwijlen bij het zien van dit heerlijke plaatje. En geef ze eens ongelijk. Sylvie ziet er in haar jurkje namelijk verrukkelijk uit. De meeste mannen zullen alleen een beetje jaloers zijn dat Sylvie niet op hun schoot is gaan zitten. Dat is het enige minpuntje aan dit anders zo indrukwekkende plaatje. Maar daar is dan ook echt alles mee gezegd. Sylvie heeft zichzelf met deze spannende foto met het aparte jurkje in ieder geval weer overtroffen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis maakt volgers helemaal wild met haar foto’s

Natuurlijk is het fijn om een foto van de knappe Sylvie Meis te mogen bekijken, dat zal niemand ontkennen. Maar alle foto’s van de knappe presentatrice zijn eigenlijk gewoon heel erg goed. Niet alleen maar de foto’s in de hele strakke jurkjes of de zwemkleding maken de presentatrice verleidelijk. Sylvie heeft iets verleidelijks over zich, wat er voor zorgt dat wat ze ook draagt, ze altijd leuk overkomt. Dat merk je ook aan de foto die ze laatst plaatste. Er is niet super veel bijzonders aan, maar toch weet Sylvie een bepaalde klasse uit te stralen die buitengewoon fijn is. Je moet simpelweg kijken naar Sylvie en kan je ogen niet van deze schoonheid afhouden.

De leuke outfits van Sylvie Meis

Natuurlijk helpt het mee dat Sylvie altijd van die leuke pakjes draagt. Dat zorgt ervoor dat ze op elk moment eigenlijk wel een goede foto kan maken. De knappe presentatrice weet heel goed hoe ze met gebruik van de juiste kleding zichzelf heel verleidelijk over kan laten komen. En dat is een bijzonder talent. Dankzij dat talent weet de blondine altijd wel een kiekje te maken waar haar volgers helemaal wild van worden. Maar dat begint allemaal bij het kiezen van de juiste outfits.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...