Foto: Sylvie Meis laat volgers watertanden met extreem kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Sylvie Mies laat met haar nieuwe foto haar volgers watertanden van verlangen. Waarom? Dat kan je het beste zelf bekijken. 

Dit extreem korte rokje staat Sylvie Meis geweldig

Zoals je kan zien op de foto hieronder had Sylvie Meis weer een geweldig rokje aan. De knappe blondine haalde even de innerlijke Barbie in zich naar boven door in een compleet roze outfit te verschijnen. En wat stond die outfit haar belachelijk goed. Als je de knappe presentatrice zo ziet, dan kan je alleen maar smullen. En dat is dan ook exact de reactie die de volgers van Sylvie aan haar geven. Ze vinden dat de prachtige presentatrice er weer flink haar best voor gedaan heeft om een mooi pakje aan te trekken.

Het pakje van Sylvie valt een beetje uit de toon

In vergelijking met eerdere pakjes die de prachtige presentatrice heeft gedragen, valt dit roze pakje wel een klein beetje uit de toon. Het is net wat aan de popjes-achtige kant voor de prachtige vrouw. Maar verandering is ook wel eens goed. Het neemt niet weg dat de knappe blondine er geweldig uit ziet in dit bijzondere pakje. Iedereen die wat anders beweert is een potje aan het jokken. Het rozen rokje eindigt echter wel heel erg hoog. Zoals je kan zien komt het nauwelijks tot de dijen van Sylvie. Het maakt het luchtige pakje wel weer heel erg verleidelijk. Als er iets is wat Sylvie goed kan dan is het natuurlijk verleiden, dus wat dat betreft heeft ze het met deze outfit weer eens heel goed gedaan.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis laat fans zien hoe fit ze is met nietsverhullende foto
Net iets te koud nog voor verleidelijk rokje voor Sylvie Meis

Zoals al viel te verwachten is het verleidelijke rokje van Sylvie Meis net even te koud nog voor het weer in Duitsland, waar de knappe presentatrice woont. Maar Sylvie heeft ook daar gewoon iets op bedacht. Ze heeft namelijk verschillende outfits voor binnen en buiten. En buiten draagt ze nog een warm jasje, natuurlijk met zonnebril, want het zonnetje schijnt wel. En de outfit die Sylvie buiten laat zien is natuurlijk ook gewoon een prachtig setje kleding. En dat zorgt ervoor dat de volgers van Sylvie nog even een extra beetje mogen smullen. Sylvie weet haar volgers wel goed te verzorgen met al die mooie kiekjes. En daar zijn ze de blondine natuurlijk eeuwig dankbaar voor.
Sylvie maakt mensen wild met verleidelijke blik

De knappe blondine weet natuurlijk de mensen die haar volgen online helemaal wild te maken met haar leuke plaatjes. Vooral foto’s waarin Sylvie een verleidelijke blik opzet doen het bijzonder goed bij haar publiek. Sylvie hoeft ook maar weinig te doen om echt mooi gevonden te worden. Dat is wel mooi, want hoe minder moeite ze hoeft te doen voor haar foto’s, des te meer ze er kan plaatsen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!