Foto: Dit is waarom de vriend van atlete Femke Bol een enorme geluksvogel is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Femke Bol zet een wereldprestatie neer op 400 meter indoor horden! De man die deze knappe atlete aan de haak wist te slaan is écht een mazzelaar!

Belgische Ben Broeders is de vriend van Femke Bol

In 2020 werd Bol door het Algemeen Dagblad de vraag gesteld of ze al een vriend heeft. “Nee, dat komt wel als het komt”, was toen haar antwoord. Niet veel later was het gelijk raak! Femke Bol kreeg een relatie met Ben Broeders. Na een aantal dates konden de twee niet meer zonder elkaar, en hebben nu al langere tijd een relatie. Samen delen ze een enorme passie voor atletiek; Ben Broeders is een Belgische atleet, die gespecialiseerd is in polsstokhoogspringen. Ben is 27 jaar en heeft al 8 Belgische titels weten te veroveren in zijn carrière als atleet. Hij weet daarmee de Belgische polsstokhoogspringen recordhouder te bemachtigen! Hieronder zie je de twee tortelduifjes samen met elkaar op de foto. Als je Femkes Instagramkanaal verder afstruint, zie je al gauw dat deze Belgische Ben een enorme mazzelaar is!

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Femke (@femke_bol)

 

Femke Bol loopt wereldrecord op 400 meter

Wie Femke Bol als vriendin heeft, mag niet alleen elke dag wakker worden naast een beeldschone vrouw, maar kan ook met regelmaat een overwinningsfeestje vieren! Femke Bol is namelijk een echte wereldtopper, en wint dus de ene gouden medaille na de ander. Onlangs was het wéér raak; Femke Bol shockeerde de atletiekwereld door het 41 jaar oude wereldrecord van de Tsjechische Jarmila Kratochvílová uit de boeken te rennen op de 400 meter indoor. Ze klokte 49,26 seconden en dook daarmee ruim drie tienden onder de tijd die Kratochvílová in 1982 liep (49,59). Bol ziet het indoorseizoen vooral als de voorbereiding op het outdoorseizoen. “Ik doe indoor alleen als ik me fit en goed voel. Dat is nu het geval. Ik heb er alles aan gedaan om nu in vorm te zijn en over twee weken nog een keer te pieken op het EK indoor.” Voor wie nog twijfelde: als Femke Bol tijdens een toernooi dat ze als ’tussendoortje’ zag een wereldrecord loopt, mag je écht spreken van een zeldzaam talentvolle dame!

Lees ook: Femke Bol beleeft hete zomer op deze foto

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Femke (@femke_bol)

Femke Bol schrikt publiek af met hoge stem

Na de grote overwinning op de 400m indoor horden werd Femke door een verslaggever geïnterviewd. Iedereen was ontzettend blij voor Femke, maar kijkers vroegen zich wel massaal af waarom Femke Bol zo’n hoge stem heeft! Ze is een genot om naar te kijken, maar als we de commentaren moeten geloven heeft menig kijker z’n tv een stukje zachter gezet toen Femke aan het woord kwam. Op die manier heeft vriend Ben Broeders toch nog één piepkleine ergernis. De twee zijn echter al jaren samen, dus hij lijkt er geen last van te hebben. Of hij is zó verliefd of doof dat hij daar dwars doorheen luistert. Toch zijn er gelukkig nog genoeg mensen die voor Femke in de bres springen; zij vinden het juist aandoenlijk dat ze altijd totaal buiten adem is na zo’n race, en dan toch steeds enthousiast naar de microfoons rent.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!