Foto: Dit is waarom de vriend van atlete Femke Bol een enorme geluksvogel is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Femke Bol zet een wereldprestatie neer op 400 meter indoor horden! De man die deze knappe atlete aan de haak wist te slaan is écht een mazzelaar!

Belgische Ben Broeders is de vriend van Femke Bol

In 2020 werd Bol door het Algemeen Dagblad de vraag gesteld of ze al een vriend heeft. “Nee, dat komt wel als het komt”, was toen haar antwoord. Niet veel later was het gelijk raak! Femke Bol kreeg een relatie met Ben Broeders. Na een aantal dates konden de twee niet meer zonder elkaar, en hebben nu al langere tijd een relatie. Samen delen ze een enorme passie voor atletiek; Ben Broeders is een Belgische atleet, die gespecialiseerd is in polsstokhoogspringen. Ben is 27 jaar en heeft al 8 Belgische titels weten te veroveren in zijn carrière als atleet. Hij weet daarmee de Belgische polsstokhoogspringen recordhouder te bemachtigen! Hieronder zie je de twee tortelduifjes samen met elkaar op de foto. Als je Femkes Instagramkanaal verder afstruint, zie je al gauw dat deze Belgische Ben een enorme mazzelaar is!

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Femke Bol schrikt publiek af met hoge stem

Na de grote overwinning op de 400m indoor horden werd Femke door een verslaggever geïnterviewd. Iedereen was ontzettend blij voor Femke, maar kijkers vroegen zich wel massaal af waarom Femke Bol zo’n hoge stem heeft! Ze is een genot om naar te kijken, maar als we de commentaren moeten geloven heeft menig kijker z’n tv een stukje zachter gezet toen Femke aan het woord kwam. Op die manier heeft vriend Ben Broeders toch nog één piepkleine ergernis. De twee zijn echter al jaren samen, dus hij lijkt er geen last van te hebben. Of hij is zó verliefd of doof dat hij daar dwars doorheen luistert. Toch zijn er gelukkig nog genoeg mensen die voor Femke in de bres springen; zij vinden het juist aandoenlijk dat ze altijd totaal buiten adem is na zo’n race, en dan toch steeds enthousiast naar de microfoons rent.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!