Foto: Dit is Letitia de Jong, de blondine met wie Ireen Wüst stiekem trouwde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ireen Wüst kennen we natuurlijk allemaal. Maar wie is deze blonde schaatsster met wie ze onlangs stiekem in het huwelijksbootje stapte?

Ireen Wüst en Letitia de Jong blijven bewust buiten media

Ireen Wüst en Letitia de Jong hebben er na het beëindigen van hun schaatscarrière in 2022 beiden bewust voor gekozen om niet meer in de picture te staan. Dat betekent dus dat we Ireen Wüst en Letitia de Jong na het stoppen van hun carrière dan ook niet meer in de media hebben gezien. Dat Ireen en Letitia uiteindelijk in het geniep in het huwelijksbootje stapten komt dus niet bepaald als een verrassing! Toch is het natuurlijk gek om ineens niks meer te horen van Ireen, die als sporter toch altijd enorm in de spotlights heeft gestaan. Over haar relatie heeft ze dus nooit veel losgelaten. Wie is haar blonde vrouw Letitia de Jong eigenlijk?

Letitia de Jong is de vrouw van Ireen Wüst

Letitia de Jong is net als haar vrouw Ireen Wüst professioneel schaatsster geweest. Terwijl Ireen het altijd op de langere afstanden deed, reed Letitia het liefst de sprintafstanden. Ze won misschien niet zo veel goud als Ireen, maar met een aantal mooie medailles op het NK sprint, en zelfs goud voor de teamsprint op het WK afstanden mag ze terugkijken op een leuke carrière op het ijs! Letitia werd in 2017 voor het eerst aan Ireen Wüst gelinkt. De twee zijn sindsdien onafscheidelijk. Als je door haar Instagramkanaal scrollt, snap je goed dat Ireen voor deze breed glimlachende blondine gegaan is!

Verloving op Curaçao

2 jaar nadat ze een relatie kregen, in 2019, vroeg Ireen Wüst haar vriendin Letitia de Jong ten huwelijk. Dat leverde onderstaande prachtige foto op, op het strand op Curaçao. Het huwelijk stond zodoende dus al een tijdje gepland, waarna de twee hebben besloten dit volledig in het geheim te doen. Verder wordt er ook niks losgelaten over de ceremonie die heeft plaatsgevonden, alles blijft geheim. Dit is een bewuste keuze van de twee, zo maakt Ireen Wüst duidelijk.

Letitia de Jong een stuk minder actief op social media

Daar waar Ireen Wüst nog regelmatig wat post op Instagram, onder andere voor werk, is haar partner Letitia de Jong dat een stuk minder. Inmiddels dateert de laatste foto van de twee samen al van september 2021…

Ireen Wüst en haar sportieve prestaties

Ireen Wüst is een van de meest succesvolle Olympische atleten van Nederland. In haar lange carrière heeft ze indrukwekkende prestaties heeft geleverd. Ze heeft in totaal elf Olympische medailles gewonnen, waaronder vijf gouden medailles. Daarmee is ze de meest succesvolle Olympische atlete van Nederland aller tijden. Ook heeft ze vele andere titels en prijzen gewonnen in zowel langebaanschaatsen als shorttrack. Zo is ze bijvoorbeeld zeven keer wereldkampioen allround geworden en heeft ze meerdere Europese en wereldtitels op haar naam staan. Ireen Wüst staat ook bekend om haar sterke mentale kracht en doorzettingsvermogen. Ze heeft in haar leven persoonlijke tegenslagen overwonnen, zoals het verlies van haar beste vriendin en haar vader, en is altijd teruggekomen om te strijden op het hoogste niveau. Kortom, Ireen Wüst heeft een indrukwekkende carrière achter de rug.

https://youtu.be/ZPx63EcrlC0

Andere BN’ers die in het geheim trouwden

Voor het vermijden van media-aandacht of om hun privéleven te beschermen, er wordt regelmatig voor gekozen. Bekende personen kunnen hiermee voorkomen dat de media hun persoonlijke leven binnendringen en ze kunnen op een meer en persoonlijke manier trouwen. Ook presentatrice Nicolette Kluijver koos ervoor om in het geheim te trouwen in 2019. Zij trouwde met haar vriend in Zuid-Afrika, en de media kwamen hier pas achter nadat ze de foto’s op haar Instagram-account had gedeeld. Daarnaast zijn er ook bekende Nederlanders die ervoor kiezen om hun huwelijk wel te delen met de media, maar wel op een zo privé mogelijke manier. Zo trouwden Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen in 2010 op een luxe resort in Toscane, waar ze voorafgaand aan de bruiloft de hele locatie hadden afgehuurd om de media buiten de deur te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!