Foto: Dit is de nieuwe vriendin van cabaretier Jochem Myjer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jochem Myjer heeft een nieuwe vriendin. En die laat hij op Valentijnsdag natuurlijk groot zien aan de wereld. 

Jochem Myjer weer gelukkig in de liefde

Het was even zwaar voor Jochem. hij had aan het einde van 2022 besloten met zijn toenmalige vrouw om te gaan scheiden. Maar nu, bijna anderhalf jaar later, lijkt hij toch weer een beetje romantiek gevonden te hebben in zijn leven. Laten we kijken hoe die scheiding ook alweer verliep en wie dan de nieuwe vlam is van JOchem Myjer.

De scheiding van Jochem Myjer

Het was groot nieuws toen Jochem bekend maakte te gaan scheiden van zijn inmiddels ex-vrouw Marloes Nova. Op social media deelde de 45-jarige komiek het nieuws van hun scheiding met een mooie foto van hen twee. Jochem zei dat ze uit liefde uit elkaar gegaan waren. Er was geen spraken van iets naars, zoals vreemdgaan of iets dergelijks. Soms is het ook beter dat mensen niet bij elkaar blijven en in het geval van Jochem Myjer bleek dat zo te zijn. Marloes was de voormalig zangeres van Soulvation en het stel was al sinds 2006 een paartje. In 2017 stapten ze in het huwelijksbootje.

De nieuwe vlam van cabaretier Jochem Myjer is er dan eindelijk

Maar nu is Jochem weer helemaal gelukkig. Op Valentijnsdag komt er een onthullend bericht naar buiten over Jochem Myjer: hij heeft een nieuwe liefde gevonden! Op Instagram deelde hij een foto waarop hij samen is afgebeeld met zijn nieuwe partner Linda. “Twee liefdes op één foto! Happy Valentine. Een nieuwe lente en nieuw begin,” schreef hij bij de foto. De liefde spat ervan af.

Jochem Myjer is ontzettend gelukkig met nieuwe vriendin

Het is wel duidelijk dat Jochem helemaal tot over zijn oren verliefd is op deze mooie dame. En dat is natuurlijk wel heel erg fijn voor hem. Jochem Myjer verdient ook wel een leuke vriendin na een jaartje weer alleen te hebben gezeten. Het is natuurlijk wel even de vraag of de vriendin van Jochem goed om kan springen met de drukte van de grappenmaker. Dat moet namelijk even wennen zijn. Maar vooralsnog lijkt dat allemaal goed te gaan. Fijn om te zien dat Jochem weer helemaal happy is.

Linda van Gog is de nieuwe vriendin van Jochem Myjer

Hoewel Jochem niet heel erg groot de naam van zijn vriendin aan de boom hangt, hebben de spionnen van roddel koningin Yvonne Coldeweijer wel al ontdekt hoe deze mooie dame heet. Op een eerdere foto werd Jochem Myjer hand in hand gezien met een blonde vrouw tijdens de intocht van Sinterklaas in Leiden. En ook op een andere foto van Jochem, waar Linda in getagged werd, zijn ze samen te zien. Dat was niet heel erg moeilijk om uit te vogelen zo te zien. Jochem en Linda hebben een ontzettend leuke Valentijnsdag achter de rug. Binnenkort zal Jochem zijn vriendin wel wat meer delen, zodra zijn relatie ietsje verder is. Voor nu moet je het doen met de foto’s hierboven helaas. Zo blijft de nieuwe vriendin van Jochem wel een beetje een mysterie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.