Foto: Dit is de knappe nieuwe vriendin van influencer Stefan de Vries

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

YouTuber Stefan de Vries heeft een nieuwe vriendin, maar houdt dat voorlopig nog even geheim. Toch is er nieuws!

Nieuwe ontwikkelingen in het liefdesleven van Stefan de Vries! Er zijn geruchten dat hij aan het daten is geslagen met niemand minder dan Roos van der Ham, een blondine die vaak te zien is in zijn YouTube-video’s. Zou er tussen hen een vonk zijn overgesprongen tijdens het filmen? Hoewel ze hun relatie redelijk geheim probeerden te houden, zijn ze recentelijk samen gespot. De speculaties nemen toe terwijl fans zich afvragen of er meer is dan alleen maar vriendschap tussen de twee. We kunnen niet wachten om te zien hoe deze romance zich ontvouwt!

De juicekanalen van Nederland spotten Stefan de Vries

Hoewel Stefan zijn relatie redelijk verborgen probeert te houden, is het de juicekanalen van Nederland toch gelukt om erachter te komen dat hij aan het daten is. En dat lijkt hij met niemand minder dan Roos te doen. De mooie dame zie je vaker voorbij komen in de video’s van Stefan. Ze hebben dan ook best wat chemie met elkaar. Het zou dus zomaar kunnen dat tijdens het filmen de vonk tussen de twee keihard is overgeslagen.

Mysterieuze man op foto blijkt niet Stefan de Vries te zijn

Roos had ook nog even een aantal foto’s online gezet van haar leuke weekend. En toen daar een foto met een mysterieuze man op verscheen, dachten veel mensen natuurlijk meteen aan Stefan de Vries. Maar dat bleek gewoon Roos haar eigen broer te zijn. Een vals alarm was het dus. Je zal dus nog even iets langer moeten wachten op de officiële bevestiging dat Roos en Stefan aan het daten zijn. Maar die zal ongetwijfeld niet lang op zich laten wachten. Als ze toch steeds vaker met elkaar worden gezien, dan moet Stefan er binnenkort toch wat van gaan zeggen. Het is dus afachten wanneer dat gebeurt.

Stefan de Vries nam afscheid van Britt Scholte

Actrice Britt Scholte en YouTuber Stefan de Vries hebben de stekker uit hun relatie getrokken het afgelopen jaar. En dat zagen hun fans natuurlijk compleet niet aankomen.  Op haar Instagram-profiel deelde Britt destijds het volgende: “Een paar jaar terug begonnen Steef en ik als beste maatjes, maar dat groeide al snel uit tot een romantische relatie.” Ze vervolgde: “Na een tijdje beseften we dat we ontzettend veel om elkaar geven en dol zijn op elkaar, maar niet meer op die romantische manier. Daarom hebben we samen besloten om uit elkaar te gaan en terug te keren naar vriendschap. Gelukkig zullen we altijd een plekje in elkaars leven hebben en gunnen we elkaar het beste.” Toen er wat vragen over de situatie ontstonden, voegde Stefan er nog aan toe dat het besluit om uit elkaar te gaan al een paar maanden geleden werd genomen. “Er is geen sprake van ruzie, we gaan gewoon als vrienden verder en blijven gelukkig nog deel uitmaken van elkaars leven.” En nu lijkt Stefan toch weer gelukkig in de liefde. Dus eind goed, al goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...