Foto: Dit is de heerlijke vriendin van darter Dirk van Duijvenbode

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dirk van Duijvenbode gooit tijdens het darten zelden mis. Op een ander vlak wist hij ook in de roos te gooien!

Dirk van Duijvenbode staat op dit moment 14e in de ranglijst van beste darters van de wereld. De afgelopen jaren klimt hij langzaam maar zeker steeds verder naar boven, en schittert hij ook elk jaar op het WK Darts. Zonder zijn leuke vriendin kon hij dit niet doen. Maar wie is deze dame eigenlijk?

Saskia Kokshoorn is de vriendin van Dirk van Duijvenbode

Als topsporter is het ideaal om een partner te hebben die je altijd blijft steunen. Dirk van Duijvenbode heeft zijn ideale partner gevonden in Saskia Kokshoorn. De twee zijn al een geruime tijd bij elkaar. De eerste foto van het koppel samen dateert uit 2015. Nu ruim zeven jaar later zijn ze nog steeds samen. Nu Dirk van Duijvenbode het steeds beter gaat doen in de dartwereld heeft hij haar steun harder nodig dan ooit. Saskia Kokshoorn deelt met regelmaat heerlijke kiekjes van haarzelf en Dirk. Wanneer je de twee tortelduifjes ziet weet je dat dit een blijvertje is. Dirk van Duijvenbode mag van geluk spreken dat hij zo’n sterke vrouw achter zich heeft staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Saskia Kokshoorn (@saskiakokshoorn)

Saskia Kokshoorn houdt wel van een feestje

Wanneer je naar de darters kijkt weet je dat de meeste wel van een feestje houden. De vriendinnen van de darters zijn precies hetzelfde. Saskia Kokshoorn laat via Instagram weten wel is van een feestje te houden. Samen met haar prachtige vriendin en natuurlijk Dirk van Duijvenbode geniet ze van een festival. Met een rokje staat ze in de stralende zon te dansen. Gelukkig houdt ze wel van een feestje, want Dirk doet het nu uitstekend tijdens WK darts.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Saskia Kokshoorn (@saskiakokshoorn)

Dirk heeft naast darten genoeg tijd voor Saskia

De twee tortelduifjes zijn natuurlijk echte Nederlanders. Een Hollands feestje gaan ze dan ook zeker niet uit de weg. Saskia Kokshoorn laat via Instagram zien dat Koningsdag groots wordt gevierd. Waar Dirk van Duijvenbode aan een shirtje al genoeg heeft, heeft Saskia zich lekker warm aangekleed. Zolang Dirk niet hoeft te darten, heeft hij duidelijk méér dan genoeg tijd om waardevolle tijd met zijn vriendin te besteden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Saskia Kokshoorn (@saskiakokshoorn)

Dirk van Duijvenbode vs Michael van Gerwen

Hoewel we het WK Darts met veel Nederlanders begonnen, waren er al snel nog maar twee Nederlanders in het spel actief. Dit zijn Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode. Helaas is het schema zó ingedeeld dat ze elkaar in de kwartfinale treffen. Voor de dartfans in Nederland is dit een beetje jammer, omdat ze de Nederlanders het liefst zo ver mogelijk zien komen. Toch is het natuurlijk wél een affiche om je vingers bij af te likken. Wie er ook wint, er staat in ieder geval een Nederlander in de halve finale! Voor Saskia Kokshoorn te hopen is dat natuurlijk Dirk van Duijvenbode.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Saskia Kokshoorn (@saskiakokshoorn)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!