Foto: Dionne Stax zelfs mooi in opengeknipte vuilniszak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax is een van de mooiste vrouwen van het land. In elk kledingstuk ziet Dionne er prachtig uit, zelfs in een vuilniszak.

Presentatrice Dionne Stax staat erg hoog op de lijst van mooiste vrouwen van Nederland. En als een van de mooiste vrouwen van het land maakt het vaak ook niet heel erg uit wat ze aan heeft. Dionne ziet er in alles namelijk echt beeldschoon uit. Ze zou zelfs een opgeknipte vuilniszak kunnen dragen en mensen zouden haar nog steeds aanbidden. Nu wilde Dionne die theorie wel eens testen, dus droeg ze een kledingstuk dat exact leek op een opengeknipte vuilniszak. En wat bleek? Ze zag er inderdaad nog net zo adembenemend mooi uit als normaal. En dat was een flinke opluchting voor de prachtige blondine.

Lees ook: Dionne Stax deelt nooit eerder vertoonde privé foto’s op speciale dag
De beeldschone lach van Dionne Stax

Het helpt natuurlijk wel dat Dionne zo’n ongelooflijk knappe lach heeft op de foto. Die zorgt er al guw voor dat je niet anders kan dan houden van deze aantrekkelijke blondine. Als Dionne lacht, dan wordt je al gauw zelf vrolijk. En dat zorgt ervoor dat je iemand automatisch leuker gaat vinden. Dat zit nu eenmaal in ons DNA. Dionne heeft dat voordeel dus te pakken en dat kan ze in haar zak steken. Ze zet haar prachtige lach dan ook meerdere malen in om mensen te verleiden.

Dionne Stax heeft meer foto voorbeelden van haar vuilniszak mode

Bovenstaande foto is echter niet het enige voorbeeld waar Dionne een kledingstuk draagt dat wat wegheeft van een vuilniszak. Zwarte rafeltjes zijn blijkbaar helemaal Dionne haar ding. Sommige mensen vinden het er niet uit zien, maar Dionne wordt er wel door gecharmeerd. Op de jurk uit de foto hieronder heeft ze ook zwarte flarden, die een beetje doen denken aan een wapperende vuilniszak. Apart wellicht, maar Dionne ziet er ondanks haar vreemde smaak nog steeds aantrekkelijk uit.
Zwart is zeker de kleur van Dionne Stax

Zwart is sowieso de kleur van Dionne Stax. De mooiste kleding die ze draagt is eigenlijk allemaal in de donkere kleur. Sommige mensen hebben dat nu eenmaal, dat een bepaalde kleur ze beter staat dan een andere kleur. Maar ongeacht welke kleur Dionne nu aan heeft, ze ziet er altijd op haar opperbest uit. In een strak jurkje of een spannend pakje, Dionne weet precies hoe ze de aandacht van haar volgers moet grijpen. Voor de camera is Dionne een echte verleidster die elk moment aangrijpt om te laten zien hoe aantrekkelijk ze eigenlijk is. De knappe blondine doet het daarom ook zo goed op televisie. Als Dionne op de tv is, dan wil je simpelweg blijven kijken. Iedereen die haar ziet is als het ware gehypnotiseerd. Dat is de ware kracht van Dionne Stax.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!