Foto: Dionne Stax heeft ineens heel veel haar op vreemde plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax heeft prachtige blonden lokken op haar hoofd. Op een andere plek krijgt ze nu opeens ook heel veel haar!

Dionne Stax heeft een relatie met zanger Steven Jansen. Hij is bekend van het duo Lucas & Steve. Hij moet nu meerdere malen optreden voor de show Vrienden van Amstel Live. De goede vriendin die Dionne Stax is, is aanwezig om het aan te moedigen. Terwijl ze laat zien dat ze hem aanmoedigt doet ze nog een andere onthulling. Ze heeft ineens heel veel haar op een vreemde plek.

Dionne Stax laat veel van zichzelf zien tijdens De Vrienden van Amstel Live

Dionne Stax is bij de Vrienden van Amstel om haar vriendje Steven Jansen aan te moedigen. Met een wijntje in haar hand maakt ze een heerlijke selfie van zichzelf en Steven. Deze selfie laat alleen wel iets heel opmerkelijks zien. Dionne Stax heeft namelijk heel veel haar op een vreemde plek. Normaal gesproken zitten hier alleen hele kleine haartjes, maar Dionne Stax heeft daar opeens verschrikkelijk veel haar. Wanneer je het ziet kan je het niet met je eigen ogen geloven. Uiteindelijk blijkt er niks aan de hand te zijn en is het gewoon een filter die de knappe blondine heeft gebruikt. Haar lippen zijn ook niet roze, want dit komt ook door de filter. De wimpers van Dionne Stax zijn gewoon van normale lengte. Het zou wel erg in de weg zitten als ze wel zo lang zouden zijn.

Dionne Stax is Steven Jansen zijn grootste fan

Dionne Stax is, zoals vaker, weer aanwezig bij een optreden van haar vriendje. Ze laat weer haar steun zien aan Steven Jansen. Zoals we al vaker zien zijn de twee tortelduifjes smoorverliefd op elkaar. Afgelopen zomer liet Dionne Stax al zien hoe de twee van elkaar genieten. Op vakantie waren ze onafscheidelijk. Samen waren ze naar het mooie Ibiza gegaan waar ze volop van elkaar aan het genieten waren. Ook nu weer tijdens de Vrienden van Amstel genieten de twee weer volop van elkaar aanwezigheid. Dat Dionne Stax naar Steven zijn optreden komt kijken doet hem vast en zeker veel goeds.

Zo ging Dionne Stax het nieuwe jaar in

Met een heerlijk roze pakje ging Dionne Stax het nieuwe jaar in. Naast dat ze een prachtig outfitje aan had, had ze ook nog eens een boodschap aan haar volgers. Ze wenst iedereen een liefdevol, gezond en te gek 2023 toe. Zelf heeft ze veel ups en downs gehad in 2022, toch kijkt ze goed terug. Ze heeft afgelopen jaar veel dierbare herinneringen meegemaakt en dat zou ze altijd koesteren. Haar volgers kunnen in ieder geval blijven genieten van een knappe Dionne Stax in een lekker roze pakje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!