Foto: Dionne Stax laat losgeknoopte blouse van haar schouder vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax heeft weer eens een heerlijk plaatje online gezet en al haar prachtige vormen staan daarbij goed op de foto.

Met deze foto bewijst Dionne Stax pas echt dat ze een prachtig lichaam heeft

De aantrekkelijke blondine staat voornamelijk bekend om haar geweldig vormen. Dat mag je wel stellen. maar de knappe dame heeft nog veel meer in haar mars. Zo is ze ook nog eens een geweldige fashionista. De aantrekkelijke presentatrice weet namelijk altijd welke outfits haar heel erg goed staan en welke outfits haar prachtige vormen het beste zullen complimenteren. Dat zie je wel als je de foto hierboven bekijkt. Daar draagt Dionne Stax een ongelooflijk losse outfit en dat staat haar natuurlijk heel erg goed. Dionne had dat natuurlijk al lang gezien en draagt de outfit ook precies om die reden.

Lees ook: Video: Dionne Stax laat topje van haar schouder glijden tijdens fotoshoot

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

De aantrekkelijke presentatrice Dionne Stax kan los shirt prima hebben

Met haar aantrekkelijke lijf kan Dionne Stax dit soort foto’s prima hebben. Ze heeft ook zo’n goed gerond lichaam dat haar shirtje zonder moeite blijft zitten, ook al zit hij een beetje los. Dat is dan weer ontzettend leuk aan het lichaam van Dionne. Maar Dionne kan het natuurlijk niet helemaal laten bij een ongelooflijk los shirtje en een beetje een verleidelijke pose. Daar moet de knappe blondine nog wel even een schepje bovenop doen door haar beste verleidelijke blik op te zetten. En dat gaat met veel succes, zoals je op de foto’s hierboven kan zien. De knappe dame weet waar haar talenten liggen en maakt daar dan ook gretig gebruik van. Met haar leuke foto’s weet ze natuurlijk menig volger helemaal op hol te laten slaan. Die smelten al bij de gedachte aan het lichaam van Dionne, laat staan zo’n foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne Stax lijkt een fan van erg losse kleding tijdens fotosessies

De aantrekkelijke blonde presentatrice weet niet van ophouden en plaatst de ene na de andere verleidelijke fotoshoot. Dat is ook niet zo moeilijk, want ze heeft inmiddels genoeg materiaal. Elke fotosessie met Dionne is eigenlijk gelijk al heel erg verleidelijk. De knappe blondine weet dan ook niet van stoppen, of ja, ze wil er niks van weten. Want als het aan Dionne ligt blijft ze nog wel even foto’s van zichzelf maken in al die mooie setjes kleren. Daarin ziet Dionne Stax er zo leuk uit, dat ze het gewoon niet kan laten. maar wat Dionne dan welke elke keer doet is een heel erg los setje aantrekken. Dat heeft een beetje een verleidelijk effect, aangezien haar topjes en jasjes bijna altijd heel sensueel van haar schouder af vallen. Dionne is een klein ongelukje verwijderd van een onsterfelijke foto. Maar ze weet zich in te houden en de mooie foto’s van Dionne Stax blijven altijd goed. De knappe blondine lijkt absoluut gemaakt te zijn voor het nemen van dit soort heerlijke kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?