Foto: Dionne Stax laat inhoud van haar doorschijnende topje zien in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De knappe Dionne Stax deelt hele spannende beelden van een wel erg outfit in de kleedkamer…

Het is een feit dat ons land veel knappe Nederlandse actrices rijk is. De blonde presentatrices doen het in het bijzonder erg goed bij de kijkers van televisie. Zo hebben we natuurlijk Chantal Janzen, Hélène Hendriks en Dionne Stax. En laat die laatste nou net een wel hele spannende foto hebben geplaatst op haar Instagram. Eigenlijk heeft Dionne Stax de foto niet zelf gemaakt, maar heeft ze het gedeeld van haar styliste.

Dionne Stax deelt spannende beelden in doorschijnend topje

Zo zit Dionne ergens in een studio op een krukje voor de spiegel terwijl ze wordt klaargestoomd om op televisie te komen. Natuurlijk hoort hier het hele pakket bij, van dikke lagen make-up voor de felle lichten en een mooie outfit speciaal uitgezocht door een professional. Veel mensen denken dat presentatrices hun eigen kleding altijd mogen uitzoeken, maar dat is vaak niet zo. Het moet natuurlijk wel een beetje gepast zijn voor het desbetreffende programma. Het is dan ook een raadsel voor welk programma Dionne in de haar en make-up zit, want ze heeft een heel spannend shirtje aan. Het is een glitter topje dat volledig doorschijnend is, waardoor Dionne er wel iets onder moet dragen. De top staat de blondine wel geweldig goed, en het gaat vast een veel bekeken aflevering worden met deze outfit.

Dionne Stax in doorschijnend topje

Dionne Stax deelt professionele foto’s op hurken

Natuurlijk wordt de knappe Dionne Stax ook regelmatig gevraagd voor fotoshoots, want wie wil de blondine nou niet voor de camera hebben staan? Het lijkt dit keer te gaan om een behoorlijk professionele fotoshoot met een speelse uitstraling. Zo draagt Dionne een heel simpel wit hemdje, wat haar heel erg goed staat. Het is simpel gecombineerd met een blauwe jeans, maar dat mag de pret niet drukken. Voor een beetje extra spice draagt Dionne Stax namelijk hoge zwarte hakken. Ook heeft de blondine een bijzondere pose aangenomen omdat ze door haar hurken is gegaan voor de foto. Volgens Dionne vroeg de fotograaf haar om door haar hurken te gaan, en hij wist zeker wat hij aan het doen was. Dionne haar haren en make-up zijn ook mooi gedaan voor de shoot. Bekijk de foto’s op Dionne haar Instagram hier.

Lees ook: Blondine Iris de Graaf (32) volgt Eva Jinek en Dionne Stax op bij NOS

Dionne Stax geniet in de koude sneeuw

Natuurlijk neemt Dionne Stax het hele jaar door allerlei verschillende programma’s op. Je zal Dionne niet snel horen klagen, want ze mag van de ene naar de andere mooie bestemming voor haar werk als presentatrice. Dit keer is Dionne Stax afgereisd naar hele winterse temperaturen voor het programma Het Hoge Noorden. Het is alweer het tweede seizoen van het programma en daar zijn de fans enorm blij mee, want het was goed in de smaak gevallen. Dionne schittert in haar warme outfits ergens heel ver in het hoge noorden, want ze plaatst ook een foto van het noorderlicht. In het programma volgt Dionne zes gezinnen uit Nederland die naar het noorden van Scandinavië zijn afgereisd.

Dionne Stax geniet in de koude sneeuw

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!