Blondine Iris de Graaf (32) volgt Eva Jinek en Dionne Stax op bij NOS

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

In een opvallende zet heeft de NOS besloten om Rusland-correspondent Iris de Graaf in te zetten als het nieuwe gezicht van het NOS Journaal. Na Eva Jinek en Dionne Stax lijkt de omroep een zwak te hebben voor getalenteerde blondines.

Hoofdredactie Nos bestaat alleen maar uit Blondines?

Het lijkt bijna een ongeschreven regel bij de NOS: het gezicht van het journaal moet niet alleen journalistiek talent hebben, maar ook blond haar. Na Eva Jinek en Dionne Stax is het nu de beurt aan Iris de Graaf om de blonde fakkel over te nemen. Is het toeval, strategie, of gewoon een voorkeur voor een zonnige haarkleur? Wat ook de reden is, het is natuurlijk wel erg fijn. Want de mooie blondine is een fijne verschijning. Als iemand je goed van informatie kan voorzien, dan is het wel deze nieuwslezeres. Iris de Graaf gaat al even mee, maar nu is ze voor het eerst zo prominent op televisie te zien. Ze onthulde het nieuws hier!

Iris de Graaf, van Moskou naar Hilversum

Iris de Graaf begon haar avontuur bij de NOS in Moskou, maar haar correspondentie werd al snel een rollercoaster door de coronabeperkingen en de Russische inval in Oekraïne. Na een gedwongen terugval, vanwege de veiligheid van journalisten in Rusland, besloot de NOS dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging voor Iris. Ze heeft inmiddels genoeg ervaring opgedaan en het wereldtoneel is haar ook zeker niet onbekend. Dus de nieuwe uitdaging van het NOS Journaal, komt ook zeker op het goede moment in haar carrière aanwaaien. Met Iris de Graaf gaan straks meer mensen dan ooit het journaal kijken. En dat is natuurlijk goed voor de algehele kennis van Nederland. Die gaat met Iris de Graaf toch weer even een stukje omhoog.

Intern ligt Iris de Graaf ook ontzettend goed

De blondine wordt binnen de NOS op handen en voeten gedragen. Hoofdredacteur Giselle van Cann prijst haar om haar journalistieke ervaring en haar vermogen om complexe verhalen helder over te brengen. Maar is dat genoeg om het veeleisende Nederlandse publiek te boeien? Als dat niet voldoende is, dan helpen haar prachtige looks ongetwijfeld ook wel een beetje.

Blond, leuk en slim: de ideale combinatie

Maakt haarkleur echt een verschil in de perceptie van nieuws? Of is het gewoon een toevallige bijkomstigheid in de carrière van getalenteerde journalisten? Iris is in ieder geval de zoveelste nieuwslezeres die aan het roer van het Nederlandse journaal komt te staan, die ook nog eens blond haar heeft. Ze heeft dan ook wel de ideale combinatie te pakken. Ze is leuk op beeld, ontzettend slim en heeft natuurlijk die blonde haartjes waar ze bij de NOS zo gek op zijn. Het nieuws zal met de komst van Iris de Graaf wel weer een stuk leuker worden om te zien. De omstandigheden in de wereld zijn misschien niet altijd even ideaal. Maar dat alles door de zachte stem van Iris verteld wordt, maakt het al een stuk beter. Dan voelt het alsof het allemaal toch nog wel meevalt.

Meer zien van Iris de Graaf, bekijk dan haar Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Iris de Graaf, kijk dan even op haar Instagram account. Daar heeft de nieuwslezeres nog veel meer mooie foto’s van zichzelf staan om haar volgers mee te verrassen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!