Foto: Dionne Stax helemaal rood na flink hete sessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax deelt beelden van een intense, hete sessie op Instagram. De blondine is zo rood als een tomaat.

Dionne Stax is haar goede voornemens voor 2023 goed nagekomen! De blondine leek vooral één goed voornemen te hebben en dat was meer naar de sportschool gaan. En tot zover, lijkt de presentatrice dat voornemen goed vol te houden, aan de beelden op Instagram te zien. Echter lijkt Dionne achteraf wel een flink probleempje te hebben.

Dionne Stax lijkt een tomaat na zweterige gymsessie

Nu het nieuwe jaar in is gegaan, heeft bijna héél Nederland wel goede voornemen klaarliggen. De een wilt een paar kilootjes minder, de ander wilt meer familie bezoeken, ga zo maar door. Maar onze eigen Dionne Stax, die lijkt haar goede voornemens ook duidelijk op een rijtje te hebben. En ze kan maar niet vroeg genoeg beginnen! Op Instagram deelt de sportieve blondine zowaar een video vanuit de sportschool. Dionne is klaar om weer helemaal te knallen. Ze filmt even haar sportieve omgeving voordat Dionne zich opmaakt om weer helemaal gesloopt te worden. Echter lijkt er na afloop van deze zweterige, stomende sessie één klein probleempje te zijn voor de presentatrice, wat ze even vergeten was. Dionne lijkt namelijk knalrood te worden nadat ze heeft gesport. Ze deelt een foto van haar rode hoofd, na de sportieve sportschool-video. Echter lijkt de bloedmooie blondine er wel om te kunnen lachen, en heeft ze nog een accurate vergelijking klaarliggen voor haar volgers: “Tomaatje”. Dionne kan er gelukkig om lachen!

Lees ook: Video: Duizelingwekkende Dionne Stax laat heerlijk uitzicht zien

Dionne Stax blikt terug op een uiterst pikant 2022

Nu 2022 voorbij is, leek het Dionne Stax een goed idee om eens even mooi terug te blikken op het afgelopen jaar. En aan de caption van Dionne te zien, was het een ware rollercoaster aan emoties; “2022. Je was overweldigend, soms een feestje, soms verdrietig, een jaar vol dierbare herinneringen. Op de drempel van het nieuwe jaar wens ik jullie een liefdevol, gezond en te gek 2023 toe! Maak er een feest van“. Nou Dionne, men gaat van 2023 nèt zo’n feest proberen te maken als jij van 2022 hebt gemaakt. Want aan de fotoreportage op Instagram te zien, was Dionne haar jaar fantastisch! Het start met een intieme foto van Dionne en haar vriend Steve, van het DJ-duo Lucas&Steve. De tortelduifjes zijn knuffelend en kussend te zien op dit intieme kiekje. Vervolgens volgt een foto van het programma Van Onschatbare Waarde, wat Dionne uiteraard presenteert. Hierna volgen een stel kiekjes van de blonde presentatrice alleen. Maar dat is uiteraard geen straf om naar te kijken! Tot slot sluit de blondine af met een uiterst sterke foto van zichzelf, die in het buitenland op een muurtje gaat staan om haar ware kracht en spieren te tonen aan de buitenwereld. En precies zo gaat de blondine 2023 tegemoet! Dionne hoopt op nèt zo’n mooi jaar als het voorgaande. Maar met zo’n uiterlijk en talent als deze blondine, moet dat goed komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...