Video: Duizelingwekkende Dionne Stax laat heerlijk uitzicht zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Dionne Stax verbaasd volgers met foto’s van nóg lekkerder uitzicht… Dit wil je niet missen!

Dionne Stax klimt in hoge toren

Dionne is een prachtige vrouw. We kennen haar van de televisie natuurlijk. Ze presenteert het programma Droomhuis Gezocht. Sinds een tijdje staat ze ook op het podium als presentatrice bij het programma ARIA waarbij de juryleden op zoek gaan naar de beste opera zanger(es). Onlangs plaatste Dionne een heerlijke foto in haar verhaal. Het is wel een beetje een verwarrende foto, maar dat komt omdat het twee foto’s zijn die op elkaar geplakt zijn als een soort collage. De foto is niet van Dionne zelf, maar ze repost hem van een ander account, namelijk @remonpunttv. Remon schrijft bij de foto: “Uitzichtje hoor!” Daarmee bedoelt hij natuurlijk dat het een prachtig uitzicht is dat hij ziet op de foto. Op één van de foto’s hangt Dionne ver over een muurtje heen. Zou Remon dan bedoelen dat hij het uitzicht op Dionne Stax wel kan waarderen? Wij zijn het daar sowieso mee eens, maar waarschijnlijk bedoelt hij het prachtige uitzicht dat hij heeft vanaf een hoge toren.

Dionne Stax

Dionne Stax maakt volgers nieuwsgierig met prachtige foto

Een tijdje geleden werd bekend dat Dionne Stax heerlijk in Het Hoge Noorden was genesteld met een vriendinnetje en een televisiecrew. Er gingen geruchten rond dat ze wederom een gratis vakantie had weten te regelen, maar het blijkt dat ze daar zat voor een nieuw televisieprogramma. Recentelijk liet Dionne aan haar volgers weten dat ze daadwerkelijk met een nieuw project bezig is, maar dat project houdt ze nog even geheim. Wél deelt ze daarbij een prachtige reeks foto’s waarbij de eerste direct opvalt. Dionne’s lach is oogverblindend op de prachtige zwart-wit foto. Op de derde slide is de presentatrice haar vriendin om de nek gevlogen voor er een foto werd gemaakt. De twee dames staat lekker dicht tegen elkaar aan en lachen lief naar het vogeltje. Op de laatste foto zien we weer een beeldschone Dionne Stax. Deze keer kijkt ze dromerig de verte in in een prachtig bos. Wat een heerlijke foto’s, Dionne!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Onthult Dionne Stax geheim achter nieuwe programma?

Waar de blondine haar volgers nog niks vertelde met haar recente foto op Instagram, onthult ze nu misschien tóch het geheim in haar Instagram verhaal. Dionne hint al een tijdje naar een nieuw programma met leuke foto’s, video’s en teksten in bijschriften. Zou ze dan gehint hebben naar het programma dat Omroep Max nu bekend maakt? In het Instagram verhaal van Dionne staat een video van Omroep Max waarin gevraagd wordt aan volgers om zich op te geven voor het programma Van Onschatbare Waarde. Helaas is dit nog steeds niet het nieuwe programma waar Dionne steeds naar hint. Dit programma bestaat namelijk al sinds 2017. Wél is het zo dat men zich er nu voor kan inschrijven. Dus heb jij ook nog unieke of kostbare dingen thuis liggen, dan kan je daarmee nu naar Omroep Max!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!