Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Samen met haar collega Carrie ten Napel is Dionne in Italië voor de opnames van het programma Droomhuis Gezocht. De twee blonde presentatrices lijken hún droomhuis gevonden te hebben! Met hun crew drinken ze wijn tot in de late uurtjes vanaf een schitterend dakterras.

Lees ook: Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne geniet van de zon in Italië

Voordat Dionne op pad ging met haar collega moest ze eerst wat opnames maken. En in het altijd zonnige Italië is dat natuurlijk helemaal geen straf. Dionne vond het dan ook niet erg om naar deze prachtige bestemming af te reizen voor haar werk. Ze moest wel tijdens de opnames een colbert aan en dat kan alleen maar heel warm zijn geweest. Maar Dionne is al jaren ontzettend heet, dus die hitte is ze wel gewend. Daarbij mocht ze compenseren met een heel erg kort broekje en dat was natuurlijk wel fijn.

Dionne wordt op haar wenken bediend

Tijdens de opnames wordt er goed voor Dionne en haar collega Carrie gezorgd. Zeker als het om eten en drinken gaat. In Italië heerst er een grote eetcultuur. Lekker eten is daar makkelijk te vinden. En dus beginnen de twee blondines hun avond met een aantal overheerlijke hapjes. Op het moment dat ze hun bordje leeg hebben gegeten is het tijd om aan de drank te beginnen. En dat vinden de dames absoluut niet erg natuurlijk. Al gaat dat nogal lang door.

Dionne geniet van glaasje rode wijn op dakterras

Na het eten wordt een fles rode wijn opengetrokken. En die gaat natuurlijk verassend snel leeg. Dionne weet wel hoe ze een goed feestje moet bouwen en is absoluut niet bang voor een drankje. Samen met Carrie geniet ze dan ook graag van het beste wat Italië te bieden heeft. In dit geval is dat een glaasje rode wijn dus. Alleen zorgen al die wijntjes er wel voor dat het moeilijk wordt om op de tijd te blijven letten. Dus na een paar uur zitten de dames, samen met hun andere collega’s die inmiddels wel klaar waren met alles filmen, nog steeds aan de wijn. Vanaf hun schitterende dakterras drinken Dionne en Carrie door tot de late uurtjes.

Dionne sluit wel af in de late uurtjes

Wanneer de zon onder is, zitten Dionne en haar collega’s nog steeds buiten op het dakterras. Het ziet er wel naar uit dat ze veel plezier met elkaar hebben. Dat mag ook wel tussen de opnames door. Het leven is meer dan alleen maar werken. Dat is waar Dionne wel over uit is. Dus pakt ze nog maar een glaasje wijn erbij en geniet ze met volle teugen. Tussen al het lachen en drinken door wordt het wel steeds later. Dionne maakt het niet uit, zij gaat gerust door tot in de late uurtjes. De rest kan dus ook al naar bed, Dionne sluit wel af.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet showt weinig verhullende zomerjurkjes in eigen slaapkamer

De bloedmooie Kelly Piquet heeft een hele nieuwe reeks aan kleding gehaald. En daarmee imponeert ze haar volgers vanaf haar slaapkamer. 

Foto: Heleen van Royen deelt foto in slaapkamer met vriend

Heleen van Royen is heel open wat betreft haar privéleven. Ook een foto met haar vriend vanuit de slaapkamer is voor de schrijfster niet te gek...

Foto: Kim-Lian van der Meij heeft last van te veel wild groeiend haar

Kim-Lian van der Meij heeft na een dagje strand wel heel erg last van een bad-hair-day. Maar de knappe presentatrice laat dat haar niet tegenhouden.