Foto: Dionne Stax draagt meest riskante outfit ooit tijdens tv-programma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je dacht misschien alles al een keer gezien te hebben als het om Dionne Stax gaat, maar deze foto’s zullen een fijne verrassing zijn. 

Dionne Stax heeft een hoop mooie outfits gehad in haar jaren als presentatrice. Maar een aantal van die outfits zijn toch enigszins onopgemerkt gebleven en dat is natuurlijk zonde. Want er zijn een paar kledingstukken van Dionne Stax die het verdienen om nog een keer in het zonnetje gezet te worden. Zo ook haar paarse outfit die ze droeg voor het programma Aria. Het programma was misschien niet zo’n succes, maar Dionne haar outfit was toch wel erg geslaagd. Tijd dus om daar nog een keer een blik op te werpen.

Lees ook: Foto: Dionne Stax gooit beentjes omhoog tijdens loodzware Vierdaagse-ontknoping

Dionne en haar prachtige achterkant

Het eerste wat opvalt aan het mooie pakje van Dionne is de strakke paarse broek. In haar strakke kledingstuk komt haar achterkant wel erg goed tot zijn recht. En dat doen bij lange na niet alle kledingstukken van Dionne. Dus daar mag ze haar designer toch echt wel dankbaar voor zijn. Ook geeft de foto een mooi zicht op de aantrekkelijke krullen die Dionne in haar haren heeft gedaan.

Dionne en haar kenmerkende pruillipje

Het meest kenmerkende aan Dionne is toch wel haar pruillipje dat altijd als een soort verborgen schat op de foto staat. Dionne heeft twee blikken die voor de foto ongelooflijk verleidelijk werken. Dat zijn haar pruillipje en haar ondeugende lachje. Als Dionne een van deze twee blikken opzet, dan komt daar eigenlijk altijd wel een verleidelijke foto uit. En Dionne weet dat heel goed, daarom gebruikt ze dat talent ook zo vaak als ze kan. Met haar verleidelijke blikken heeft Dionne al veel harten voor zich gewonnen.

Het paarse pakje van Dionne laat goed de vormen van haar lichaam zien

Dionne Stax heeft een prachtig lichaam. Dat valt moeilijk te ontkennen. Maar in de meeste van haar outfits zie je helaas maar weinig van haar prachtige lichaam. Daarom is het ook zo fijn dat je in dit paarse pakje juist zo goed de vormen van het lichaam van Dionne kan zien. Zo krijg je pas echt mee hoe knap de prachtige blondine echt is. In dit paarse pakje wordt pas duidelijk waarom zoveel mannen als een blok vallen voor Dionne en haar charmes. Wat Dionne haar geheim ook is, ze heeft een van de meest prachtige lichamen van Nederland.

En dan verschijnt toch haar lachje op de foto

Je zou bijna denken dat hij niet meer komt opdagen, maar de lach van Dionne is alsnog op de foto gezet. Zo wordt het plaatje toch compleet. Dionne, in haar strakke outfit, ziet er werkelijk waar prachtig uit. Met haar verleidelijke lach weet ze iedereen voor zich te winnen. Het is een mysterie waarom dit programma het nooit beter gedaan heeft. Met Dionne in dit soort uitdagende pakjes had het natuurlijk een regelrecht kijkcijferkanon moeten zijn. De realiteit bleek net even anders. Gelukkig zijn de foto’s er nog!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet showt weinig verhullende zomerjurkjes in eigen slaapkamer

De bloedmooie Kelly Piquet heeft een hele nieuwe reeks aan kleding gehaald. En daarmee imponeert ze haar volgers vanaf haar slaapkamer. 

Foto: Heleen van Royen deelt foto in slaapkamer met vriend

Heleen van Royen is heel open wat betreft haar privéleven. Ook een foto met haar vriend vanuit de slaapkamer is voor de schrijfster niet te gek...

Foto: Kim-Lian van der Meij heeft last van te veel wild groeiend haar

Kim-Lian van der Meij heeft na een dagje strand wel heel erg last van een bad-hair-day. Maar de knappe presentatrice laat dat haar niet tegenhouden.