Foto: Dionne Stax deelt prachtige foto van avond in zwart jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax is alweer enige tijd samen met haar vriend Steven Jansen van het dj-duo Steve van Lucas & Steve. De voormalig nieuwslezeres is niet bepaald een clubmeisje, maar voor een gala-avondje trekt ze álles uit de kast!

Dionne Stax doet meestal vrij geheimzinnig over haar privéleven en wat ze allemaal met haar vriend en dj Steven Jansen van plan is. Maar nu geeft ze zichzelf eindelijk eens toestemming om iedereen te laten weten wat er privé allemaal speelt. Zoals een wel erg luxe avondje uit in Maastricht. Terwijl haar vriend Steven Jansen, bekend van Lucas & Steve, zich meer op z’n plek voelt in de club, neemt Dionne hem mee naar een gala. Daar laat Dionne zien wat ze in huis heeft!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne Stax is koninklijk gekleed op gala

Op Instagram deelt Dionne Stax niet al te vaak foto’s met haar vriend Steven. Je zou bijna denken (of hopen) dat Dionne nog single was! Het speciale Koningsdagconcert op een maandagavond in april is het perfecte om de dj kennis te laten maken met een sjiek feestje, zo dacht Dionne. En het is ook de perfecte gelegenheid om even deze nieuwe, beeldschone zwarte jurk uit te testen. Het is ook niet iedere dag dat je een koninklijk concertgebouw binnengaat. Zelfs als BN’ers niet. 

Koningin Dionne Stax normaal gewoon in broek

Als Dionne normaal met haar dj op de bank ligt, of naar een van zijn optredens gaat, dan heeft ze natuurlijk gewoon een broek aan. Bij dit concert moest ze dus even flink uitpakken en door haar kast spitten. Alhoewel, als host van shows als het Gouden Televizier-Ring Gala, Amalia 18 jaar en Aria begeeft de ex-nieuwslezeres zich maar al te vaak in luxe en zelfs af en toe koninklijke sferen. Dan is zo’n spannende, maar toch luxe jurk altijd handig om voorradig te hebben.

Dionne Stax al een tijd met vriend Steven

De 36-jarige Dionne Stax is alweer een tijdje heel gelukkig met Steven Jansen. Heel erg gelukkig zelfs. Zo woont het powerkoppel samen in Almere. Voor dit avondje uit konden ze echter niet even naar een kroeg in de buurt. Ditmaal was het Koninklijk concert in Maastricht te vinden. Normaal vliegt Steven overal naar toe, zoals zijn optredens  in het buitenland, maar dat was voor deze gelegenheid ook een beetje overdreven. 

Dionne Stax heeft stijl

Zelfs voor haar make-up die avond zet Dionne zichzelf even in de steigers. Ze heeft speciaal voor de gelegenheid haar make up laten doen door een echte professional en zo ook haar eigen haar. Beide geeft ze de nodige credits op haar Instagram. Al met al neemt zo’n avondje dus flink wat tijd in beslag maar het resultaat is er zeker. En dat mag dan ook gedeeld worden, zelfs als Steven op de foto’s te vinden is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?