Foto: Deze strakke legging van Jutta Leerdam showt al haar vormen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als schaatsster kun je Jutta Leerdam min of meer al uittekenen in superstrakke outfits. Toch gaat ze met deze legging nét weer een stapje verder, en laat ze echt alles zien… 

Jutta Leerdam heeft geen enkele moeite met het laten zien van haar afgetrainde lijf. Terecht ook: de bloedmooie topsporter werkt er ontzettend hard voor. Gelukkig vallen al die heerlijk intieme kijkjes zeker niet verkeerd bij haar miljoenen volgers. Die gaan ook helemaal door het lint van Jutta’s fantastische foto’s. Met deze nieuwe foto liet ze hun harten al helemaal sneller kloppen!

Jutta Leerdam deelt onthullende foto in strakke sportkleding

Elke keer dat je denkt dat Jutta Leerdam niet mooier kan worden weet ze je toch te verassen. Ze is niet voor niks één van Nederland haar favoriete vrouwen, en al helemaal op het ijs. Ook internationaal staat Jutta bekend als een beeldschone topsporter van Nederlandse bodem. Logisch dus dat ruim 4,2 miljoen mensen van over de hele wereld haar volgen op Instagram. En dat moet natuurlijk zo af en toe beloond worden en dat doet Jutta op de beste manier: met heerlijke plaatjes. Zo ook haar recente post in een heerlijke outfit: bestaan er leggings zo strak, of is ze in zwarte verf gaan staan?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam laat het aan haar volgers over. Zij heeft er in ieder geval helemaal geen moeite mee dat haar outfit als een tweede huid om haar heen zit en niks aan de verbeelding overlaat. Dat kan ook haast niet anders als je al zo gewend bent aan latex schaatspakjes, maar alsnog. Wat een cadeautje voor haar fans! In de fantatische foto poseert de beeldschone schaatster verleidelijk voor de camera. In het strakke setje weet Jutta heel goed hoe ze moet staan om al haar heerlijke assets in beeld te zetten en wij kunnen onze ogen er amper van af houden. Met doordringende blik en volle lippen kijkt de knappe blonde zwoel naar de camera en zet een bloedhete foto neer. Wij snappen het volkomen dat zoveel mensen deze foto’s niet willen missen.

Jake Paul kaapt Jutta Leerdam weg

Jutta Leerdam kan je verleiden zonder ook maar in hetzelfde land te hoeven zijn, dus wij snappen volkomen dat de mannen in bosjes voor haar op de knieën gaan. Maar helaas, dames en heren: de bloedhete blonde is niet meer op de markt. Je hebt het waarschijnlijk al voorbij horen komen maar de Amerikaanse YouTuber Jake Paul is er met Jutta’s hart vandoor. En andersom: onze favoriete schaatster heeft de razendpopulaire celebrity binnen een mum van tijd om haar vinger gewonden. Op social media heeft Jake al meerdere malen duidelijk gemaakt hoe hoteldebotel dat hij is van Jutta, en wij snappen het helemaal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta lijkt ook te genieten van alle aandacht. Met steeds minder geklede outfits maakt ze haar man (en vele anderen) helemaal wild. Wij zijn er natuurlijk groot fan van, want wie wil nou niet zo’n beeldschone vrouw rond zien lopen in onthullende jurkjes en piekleine outfits. Jake lijkt er ook zeker van te spreken zijn. Voor wie de intieme details van de denderende relatie nog wil horen heeft het stel recent een drie kwartier durende YouTube filmpje waarin het stel alles prijsgeeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...