Foto: Deze kijkcijfers verklappen al wie de populairste lijsttrekker is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De verkiezingen zijn in volle gang en binnenkort mogen we gaan stemmen. Maar verklappen deze kijkcijfers de nieuwe minister-president van Nederland?

Tina Nijkamp geeft spannende cijfers weg

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp zet voor de kijkers thuis even op een rijtje wie van de lijsttrekkers bij Nieuwsuur de hoogste kijkcijfers trekken. Ze werden stuk voor stuk door het programma uitgenodigd om even aan de tand gevoeld te worden over hun politieke programma. Tina laat even zien welke lijsttrekkers het beste hebben gescoord bij het Nederlandse publiek. Al scoren ze zo te zien eigenlijk allemaal niet zo goed. De afleveringen met de lijsttrekkers scoren ondermaats slecht voor Nieuwsuur. De echte vraag is dus eigenlijk wie het minst slecht heeft gescoord van alle politici? En ook wat je daar voor conclusie je uit kan trekken.

Wordt het dan echt Pieter Omtzigt?

De lijsttrekker van NSC scoort het beste bij Nieuwsuur. Dat is niet zo gek, want niemand weet nog echt wat zijn plannen zijn voor Nederland en welke kant Omtzigt ect op zal gaan. Wel zijn er al flink wat mensen die Omtzigt een erg sympathieke man lijken te vinden. Hoewel je uit de kijkcijfers misschien niet direct kan halen wie het beste in de smaak ligt bij de Nederlanders, kan je wel zien dat iedereen het meest nieuwsgierig is naar Pieter Omtzigt. En dat zou nog wel eens kunnen betekenen dat de politicus na de verkiezingen het torentje mag bekleden. In twee foto’s deelt Tina Nijkamp de resultaten van alle lijsttrekkers bij Nieuwsuur. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!