Foto: Deze kijkcijfers verklappen al wie de populairste lijsttrekker is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De verkiezingen zijn in volle gang en binnenkort mogen we gaan stemmen. Maar verklappen deze kijkcijfers de nieuwe minister-president van Nederland?

Tina Nijkamp geeft spannende cijfers weg

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp zet voor de kijkers thuis even op een rijtje wie van de lijsttrekkers bij Nieuwsuur de hoogste kijkcijfers trekken. Ze werden stuk voor stuk door het programma uitgenodigd om even aan de tand gevoeld te worden over hun politieke programma. Tina laat even zien welke lijsttrekkers het beste hebben gescoord bij het Nederlandse publiek. Al scoren ze zo te zien eigenlijk allemaal niet zo goed. De afleveringen met de lijsttrekkers scoren ondermaats slecht voor Nieuwsuur. De echte vraag is dus eigenlijk wie het minst slecht heeft gescoord van alle politici? En ook wat je daar voor conclusie je uit kan trekken.

Wordt het dan echt Pieter Omtzigt?

De lijsttrekker van NSC scoort het beste bij Nieuwsuur. Dat is niet zo gek, want niemand weet nog echt wat zijn plannen zijn voor Nederland en welke kant Omtzigt ect op zal gaan. Wel zijn er al flink wat mensen die Omtzigt een erg sympathieke man lijken te vinden. Hoewel je uit de kijkcijfers misschien niet direct kan halen wie het beste in de smaak ligt bij de Nederlanders, kan je wel zien dat iedereen het meest nieuwsgierig is naar Pieter Omtzigt. En dat zou nog wel eens kunnen betekenen dat de politicus na de verkiezingen het torentje mag bekleden. In twee foto’s deelt Tina Nijkamp de resultaten van alle lijsttrekkers bij Nieuwsuur. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.