Foto: deze drie mannen houden Hélène Hendriks gezelschap tijdens Kerst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks lijkt extreem in haar nopjes te zijn met haar prachtige kersttrui. En daar staan drie hele bekende koppen op. 

Presentatrice Hélène Hendriks heeft een liefde voor heerlijk foute kersttruien. De prachtige blondine schaamt zich absoluut niet voor haar ‘ugly sweater’ met een heerlijk Veronica Inside-thema. Op de trui, die Hélène overigens fantastisch staat, zijn drie wel erg bekende gezichten te zien. Zowel Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee staan op de trui afgebeeld met hun gezicht. Hélène hoeft dus niet alleen te zitten deze Kerst. Ze wordt sowieso gezelschap gehouden door deze heren op haar ludieke kersttrui.

Lees ook: Hélène Hendriks staat stil bij dit dramatische moment

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks wenst iedereen een hele fijne Kerst

Zelf zit Hélène helemaal klaar voor de feestdagen. in haar prachtige trui heeft ze haar look voor de komende dagen al helemaal bepaald. Verder heeft ze een leuk hondje om mee te kunnen knuffelen. Wat wil je dan eigenlijk nog meer? Hélène voelt zich deze Kerst helemaal op haar gemak. en dat gevoel wilt ze graag delen met de rest van het land. Daarom deelt ze op twitter haar welgemeende kerstwensen. ‘Liefdevolle dagen’ luidt het berichtje. Dat moet nu zeker lukken, met de liefde van Hélène Hendriks.

Hélène Hendriks gaat mooi jaar tegemoet

Het afgelopen jaar was voor Hélène redelijk turbulent. Van het stokje over mogen nemen bij De Oranjezomer naar een reeks aan eigen programma’s mogen presenteren. Het waren niet allemaal winnaars, maar Hélène heeft zich uitstekend vermaakt. Volgend jaar gaat ze dan ook weer vrolijk aan de slag met een nieuwe reeks aan televisieprogramma’s. Wat ze precies gaat doen is nog niet helemaal bekend, maar je bent in ieder geval nog lang niet van haar af op je televisiescherm. Al helemaal als de voetbal weer een beetje op gang komt. Dan zit Hélène namelijk weer plichtsgetrouw klaar om verslag te doen van de wedstrijden. Nu Wilfred, René en Johan een nieuwe weg inslaan met hun programma, zijn er wat schoenen die gevuld moeten worden in de voetbal commentaar wereld. En Hélène kan prima in dat gat springen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je in het nieuwe jaar minder van haar hoeft te aanschouwen.

Hélène zit er warmpjes bij deze Kerst

Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken of Hélène het koud gaat krijgen deze Kerst. De prachtige presentatrice heeft genoeg mooi en warme kledingstukken om haar tegen de kou te behoeden. Een van haar spannendste warme outfits is toch deze heerlijk warme, rode trui. Tenminste, niet als ze er net als op de foto helemaal geen broek onder aan doet. Dat maakt de outfit niet bepaald warmer. Wel spannender natuurlijk, dus het heeft zo zijn voordelen. Met outfits als deze krijgt Hélène het misschien niet veel warmer, maar haar fans zeker wel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!