Foto: de schokkende blonde lokken van Anna Nooshin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin is geen ontkomen aan op Instagram, de presentatrice en tegenwoordig vooral influencer heeft bijna 1 miljoen volgers. Ook in de modeblogger te zien als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard en presenteert het programma Holland’s next top model. Anna heeft onlangs iets schokkends gedaan, en deelt het resultaat op Instagram!

Anna Nooshin heeft nu blond haar

Onlangs heeft Anna Nooshin aangegeven te stoppen met vloggen omdat haar leven naar eigen zeggen niet interessant genoeg zou zijn. De presentatrice leek een beetje op zoek te zijn naar zichzelf maar heeft dus een totaal nieuwe look ontwikkeld. Bij het zien van de foto moesten wij ook even twee keer kijken maar het is toch echt Anna Nooshin! Ze heeft haar herkenbare donkerbruine lokken ingeruild voor een blonde coup. De reacties zijn verdeeld maar van haar tv-collega’s krijgt Nooshin alleen maar positieve reacties. Aan de stortvloed aan Instagram foto’s te zien is Anna Nooshin zelf ook erg tevreden met het blonde haar!

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelt belangrijke boodschap met Insta foto

Leren met Anna Nooshin

Nooshin studeerde af in de communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Toen Nooshin 22 jaar was, liep ze een half jaar stage op de pr-afdeling in New York. De blondine heeft dus naast een prachtige verschijning ook genoeg kennis om te delen. Daarom was de presentatrice onlangs te gast bij theater Flint in Amersfoort om voor studenten te vertellen over haar vlucht van Iran naar Nederland en haar lifestyleblogs.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?