Foto: de schokkende blonde lokken van Anna Nooshin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin is geen ontkomen aan op Instagram, de presentatrice en tegenwoordig vooral influencer heeft bijna 1 miljoen volgers. Ook in de modeblogger te zien als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard en presenteert het programma Holland’s next top model. Anna heeft onlangs iets schokkends gedaan, en deelt het resultaat op Instagram!

Anna Nooshin heeft nu blond haar

Onlangs heeft Anna Nooshin aangegeven te stoppen met vloggen omdat haar leven naar eigen zeggen niet interessant genoeg zou zijn. De presentatrice leek een beetje op zoek te zijn naar zichzelf maar heeft dus een totaal nieuwe look ontwikkeld. Bij het zien van de foto moesten wij ook even twee keer kijken maar het is toch echt Anna Nooshin! Ze heeft haar herkenbare donkerbruine lokken ingeruild voor een blonde coup. De reacties zijn verdeeld maar van haar tv-collega’s krijgt Nooshin alleen maar positieve reacties. Aan de stortvloed aan Instagram foto’s te zien is Anna Nooshin zelf ook erg tevreden met het blonde haar!

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelt belangrijke boodschap met Insta foto

Leren met Anna Nooshin

Nooshin studeerde af in de communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Toen Nooshin 22 jaar was, liep ze een half jaar stage op de pr-afdeling in New York. De blondine heeft dus naast een prachtige verschijning ook genoeg kennis om te delen. Daarom was de presentatrice onlangs te gast bij theater Flint in Amersfoort om voor studenten te vertellen over haar vlucht van Iran naar Nederland en haar lifestyleblogs.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...