Foto: de schokkende blonde lokken van Anna Nooshin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin is geen ontkomen aan op Instagram, de presentatrice en tegenwoordig vooral influencer heeft bijna 1 miljoen volgers. Ook in de modeblogger te zien als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard en presenteert het programma Holland’s next top model. Anna heeft onlangs iets schokkends gedaan, en deelt het resultaat op Instagram!

Anna Nooshin heeft nu blond haar

Onlangs heeft Anna Nooshin aangegeven te stoppen met vloggen omdat haar leven naar eigen zeggen niet interessant genoeg zou zijn. De presentatrice leek een beetje op zoek te zijn naar zichzelf maar heeft dus een totaal nieuwe look ontwikkeld. Bij het zien van de foto moesten wij ook even twee keer kijken maar het is toch echt Anna Nooshin! Ze heeft haar herkenbare donkerbruine lokken ingeruild voor een blonde coup. De reacties zijn verdeeld maar van haar tv-collega’s krijgt Nooshin alleen maar positieve reacties. Aan de stortvloed aan Instagram foto’s te zien is Anna Nooshin zelf ook erg tevreden met het blonde haar!

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelt belangrijke boodschap met Insta foto

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Leren met Anna Nooshin

Nooshin studeerde af in de communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Toen Nooshin 22 jaar was, liep ze een half jaar stage op de pr-afdeling in New York. De blondine heeft dus naast een prachtige verschijning ook genoeg kennis om te delen. Daarom was de presentatrice onlangs te gast bij theater Flint in Amersfoort om voor studenten te vertellen over haar vlucht van Iran naar Nederland en haar lifestyleblogs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.