FOTO: de heupen van BZV-Milou liegen niet!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je wist al dat Milou van Boer Zoekt Vrouw graag op de dansvloer staat. Maar nóg meer bewijs dat de heupen van deze blondine niet liegen is natuurlijk altijd welkom!

Wie had gedacht dat Milou Rietjens, bekend van Boer Zoekt Vrouw, zich op haar nieuwste foto zó zou laten zien? Het Instagramkanaal van de dansfanaat staat vol met plaatjes en filmpjes van haar performances, maar deze vonden we te speciaal om te negeren!

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw deelt privéfoto’s

Milou (BZV) is ‘Shakira van de lage landen’

Alsof Milou van BZV nog moet bewijzen dat ze moves heeft! Toch doet de blondine, die sinds kort vrijgezel is, dat op haar nieuwste Instagramfoto. ‘Deze heupen liegen niet,’ schrijft ze naast het indrukwekkende kiekje. Hoewel ze inmiddels weer terug naar haar Duitse thuisstad Frankfurt is vertrokken, mogen we Milou nog best claimen als ‘Shakira van de lage landen’, toch?

Danseres Milou poseert in trappenhuis

Op de foto zien we Milou in een rood-zwarte dansoutfit. Ze ziet eruit alsof ze klaar is voor een optreden! Jammer dat we dáár geen beelden van hebben! Toch is dit plaatje, geschoten in een trappenhuis, eigenlijk al genoeg. Wie nog steeds nieuwsgierig is naar filmpjes van haar dansmoves moet het Instagramkanaal van de BZV-kandidate nog maar eens ’n keer doorspitten. Nu weet je het in ieder geval zeker: Milou’s hips don’t lie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.