Foto: Davina Michelle toont zich in aan flarden gescheurd broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle laat zichzelf volledig zien door een foto te plaatsen waar haar broekje helemaal uit elkaar is gescheurd. Heeft de zangeres dit uit woede of enthousiasme gedaan?

Davina Michelle deelt foto in kapot broekje

Natuurlijk is het algemeen bekent dat Davina Michelle een pittige dame is. De zangeres heeft een hele harde stem die elke hoge uithaal mogelijk kan halen met genoeg pit om iedereen omver te blazen. Daarmee heeft de blondine natuurlijk zoveel fans gekregen. Toch komt het misschien ook wel een beetje door Davina haar unieke, en misschien wat aparte, overkomen. Vaak draagt Davina Michelle hele donkere eyeliner in allerlei gekke figuren rondom haar ogen. Hier schrikken mensen soms van, maar het is nou eenmaal wat Davina zelf mooi vindt, en dat is het allerbelangrijkste natuurlijk. Op onderstaande foto is Davina ook weer lekker wild te zien terwijl ze poseert met iets heel bijzonders. De zangeres heeft namelijk een Golden Award gekregen omdat haar single genaamd Heartbeat ontzettend veel streams heeft gekregen. Hier is Davina natuurlijk dolblij mee en dat is goed af te lezen aan onderstaande foto. Onder de trui draagt Davina een zwarte broek die aan flarden gescheurd lijkt te zijn. Hierdoor zie je meer huid dan broek zelf.

Davina Michelle deelt enthousiaste foto

Davina Michelle filmt zichzelf in leren topje

De knappe Davina Michelle weet maar al te goed wat ze moet aantrekken om haar volgers helemaal warm te krijgen voor haar. Dat is in dit geval ook extra belangrijk, want in onderstaande video promoot Davina Michelle haar tour. De Heartbeat tour is nu beschikbaar in de kaartverkoop en Davina lijkt haar geluk niet op te kunnen. Het is natuurlijk ook heel gaaf dat de blonde zangeres nu zo is doorgebroken dat ze haar eigen tour kan opzetten. Davina heeft zichzelf helemaal mooi opgemaakt voor de video met een dikke laag lippenstift, waardoor haar lippen nóg groter lijken. Ook draagt Davina een erg spannend leren topje zonder mouwen.

Lees ook: Foto: Davina Michelle overvalt volgers met ingrijpende aanpassing aan uiterlijk

Davina Michelle zet de boel op stelten tijdens talkshow

Het zou niks voor zangeres Davina Michelle zijn om haar Heartbeat tour niet ontzettend groots aan te kondigen. De zangeres was uitgenodigd bij te talkshow van Renze Klamer en heeft de boel letterlijk op stelten gezet in de studio. Waar andere artiesten misschien rustig in een hoekje met een enkele gitaarrist een nummer zouden zingen en wat zouden vertellen over de tour, doet Davina Michelle het tegenovergestelde. Davina komt namelijk de studio heel wild in gedanst terwijl ze gekke bekken voor de camera trekt en rond springt door de ruimte. En dat ook nog eens met een trommelorkest achter haar aan. Alle mensen in de studio kijken verward, maar ook zwaar onder de indruk. Vervolgens gaat Davina voor de tafel van de gasten, recht voor de camera, verder met het zingen van haar nummer. Dit doet ze hartstikke zuiver, wat heel knap is met alle bombarie die erbij komt kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!