Foto: Davina Michelle laat zich insmeren voor nieuwe videoclip Hyper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle maakt met haar nieuwe nummer ‘HYPER’ natuurlijk veel kans om wéér een hit te scoren. De zangeres heeft er blijkbaar álles voor over om een buitengewone videoclip te schieten. We hopen dat dit vreemde goedje geholpen heeft…

Davina Michelle is super druk bezig met haar muziek. Haar verovering van Nederland lijkt steeds dichterbij te komen en dat wordt ook weer bewezen door Davina’s nieuwe nummer genaamd ‘HYPER’. De zangeres heeft er bloed, zweet en tranen in gestopt en daarom verdient ze de successen die er nu uit voortkomen helemaal. Davina maakt er werk van, want ze is nu al bezig met het schieten van de videoclip. ‘HYPER’ is nog maar twee dagen uit en blijkbaar is een videoclip nu al nodig. Dat is een goed teken! De spannende previews van het nummer hebben daar hoe dan ook mee te maken. Davina begon namelijk een tijdje voor ze ‘HYPER’ uitbracht met het opHYPEN van haar fans. Dat deed ze door mysterieuze korte filmpjes op Instagram te delen. Blijkbaar werden haar fans er wel heel warm van, want het nummer wordt al volop gedraaid. De videoclip ziet er ook veelbelovend uit, want Davina Michelle wordt voor de opnames flink ingesmeerd en opgemaakt…

Davina Michelle verovert Nederland met nieuw nummer ‘HYPER’

Met het nieuwe nummer van Davina Michelle lijkt de zangeres weer een hele andere weg in te slaan. We wisten al dat Davina alle genres zou kunnen zingen en van alle soorten muziek iets prachtigs kan maken. Zo heeft de zangeres zowel pop als elektronische nummers gemaakt en gooit ze er af en toe ook nog een akoestisch nummertje tussendoor. Dat Davina veelzijdig is wordt opnieuw bewezen door het nummer ‘HYPER’, want het is niets wat de zangeres óóit heeft gedaan. De naam verklapt het misschien al een beetje, want het is een erg hard nummer. Zelfs voor Davina’s doen. En blijkbaar is de zangeres voor haar nieuwe muziek geïnspireerd door rockmuziek. ‘HYPER’ klinkt als een rocknummer voor losgeslagen tieners en zal dus zeker aanslaan bij Davina Michelle haar fans. Over de videoclip blijft de zangeres nog mysterieus, maar we verwachten er ook een losgeslagen Davina Michelle in te zien!

Davina Michelle neemt je mee achter de schermen bij opnames

Op een nieuwe video op Instagram laat Davina Michelle aan haar volgers zien hoe ze zich klaarmaakt voor de opnames van de videoclip. Ze krijgt een flinke behandeling in de make-upstoel. Eerst krijgt ze een maskertje voor haar wallen, want het kan natuurlijk écht niet als die te zien zijn in de videoclip. Vervolgens werd de stijltang in haar haren gezet en ze wordt ingesmeerd met een hele hoop make-up. De zangeres is natuurlijk erg herkenbaar door haar make-up, dus voor de videoclip moet het al helemaal goed zitten. Haar ogen worden lekker donker gemaakt zodat haar uiterlijk helemaal binnen het thema van het nummer past. Als kers op de taart heeft Davina ook nog eens een echte stoere rock outfit aan!

Deze foto bewijst dat Davina Michelle een rockchick wordt

Lees ook: Davina Michelle nodigt je uit tussen de lakens op nieuwe foto

Deze foto bewijst dat Davina Michelle een rockchick wordt

Maakt Davina Michelle een carrièreswitch? Daar lijkt het wel weer op. Ook de cover van ‘HYPER’ laat weer zien dat Davina langzamerhand een rockchick wordt. Ze heeft op de foto ook donkere make-up op en draagt zelfs zo’n netje als topje. Zou ze haar haren binnenkort ook nog een zwart gaan verven of gaat dat haar te ver? HYPER kan natuurlijk ook nog een experiment van de zangeres zijn, want misschien is ze klaar met de popmuziek. Dat experiment is dan in ieder geval geslaagd!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!