Davina Michelle laat volgers schrikken met deze voor- en na-foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle is een super knappe dame – maar is ze nu een echte natural beauty of is het de make-up die haar zo’n opvallende verschijning maken?

Davina is natuurlijk een echte artiest. Haar optredens zijn een feestje om naar te kijken, ze danst de sterren van de hemel en zingen kan ze natuurlijk als geen ander. Bij een goede artiest hoort een mooie look en goede make-up. En daar heeft Davina ook alle verstand van. Ze deelt dan ook met liefde de voor- en na-foto’s op haar Instagram. De vraag is alleen of je niet schrikt als je ’s ochtends naast haar wakker wordt.

Davina Michelle zonder make-up

Davina deelt op haar Instagram de voor- en na- foto’s, en om eerlijk te zijn schrokken we er een beetje van. Ze is en blijft natuurlijk een beauty, maar het verschil tussen met en zonder make-up is enorm. Het is alsof de zangeres in de stoel van haar visagiste transformeert vóór ze het podium opgaat! Dat is stiekem misschien ook wel wat de blondine nodig heeft. Ze laat zich buiten optredens altijd zien als een Rotterdamse meid die heerlijk gewoon gebleven is. Zodra de muziek begint verandert ze echter in een waar podiumbeest met een onuitputtelijke bron energie. Bij dit podiumbeest hoort uiteraard een opvallende laag make-up!

Zoals je op haar story kunt zien – is Davina ook zonder make-up hartstikke knap! Ze heeft een goede huid en is een echte natural beauty.

Davina Michelle zonder makeup

Davina Michelle met kenmerkende eyeliner

Nadat de make-up artist van Davina Michelle langs is geweest, is ze weer de Davina die je van haar optredens kent. In vergelijking met de vorige foto een wereld van verschil. Als je naar het filmpje kijkt, heeft ze een flinke laag make-up op haar gezicht. Haar ogen zijn zwaar opgemaakt en ze heeft nep wimpers op die haar bijna kunnen laten vliegen. Een beetje too much? Haar fans lijken ervan te smullen!

Davina’s drukke festival zomer

Davina Michelle staat de hele zomer volgeboekt op festivals en feestjes. In alle drukte en hitte moet je wel de juiste make-up hebben om er de hele show goed uit te blijven zien. Als je een kijkje neemt op haar Instagram kan je zien dat ze al lekker bezig is deze zomer, en dat ze op de gaafste festivals staat. Ze staat al springend op het podium en haar make-up lijkt het prima te houden. Rock on!

Davina Michelle ook actief op TikTok

Naast make-up looks delen, is Davina heel actief op social media. Ze deelt diverse foto’s en videos op haar Instagram. Aangezien ze ook veel jonge fans heeft, is het slim dat ze ook op TikTok zeer actief is. Op dit social media-platform deelt ze vooral grappige filmpjes of fragmentjes die ze zelf backstage opneemt. Daarmee zorgt ze ervoor dat ook haar TikTok kanaal een must is voor de fans; je krijgt er immers andere content te zien dan op Instagram, waar je toch veelal alleen de perfecte plaatjes ziet. Het is deze mix van de goudeerlijke girl next door en het energieke podiumbeest dat haar zo’n populaire artiest maakt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.