Foto: Davina Michelle draagt kapotgeknipt pakje tijdens Hyper Tour

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle is niet bang om een statement te maken. Tijdens haar HYPER tour trekt ze keer op keer een uitdagende outfit aan. Het gaat zelfs zover dat Davina Michelle haar nieuwe jurkje kapot trekt om te kunnen laten zien wat ze daaronder aan heeft…

Davina Michelle knipt jurkje kapot voor Hyper

Het concert HYPER in het Rotterdam Ahoy is het allereerste concert van Davina Michelle waarbij alles om de blondine zelf draait. Geen concertje als voorprogramma van een andere artiest, nee alles draait om Davina Michelle zelf. Natuurlijk kon de zangeres het dus niet laten gebeuren dat het een flop werd. Daarom moet zowel de muziek, het decor en de kleding op zijn allerbest zijn. Deze boodschap heeft het team van Davina Michelle goed begrepen want het gehele concert was op en top verzorgd. Op één dingetje na misschien, Davina Michelle liep namelijk rond op het podium in een gescheurde jurk. Zou de zangeres dan zo weinig verdienen dat ze geen nieuwe kleding kan kopen? Gelukkig was dit niet het geval want Davina Michelle deelt op een volgende foto de behind the scenes van de outfit. Zo heeft iemand anders de jurk aangetrokken en is Davina Michelle er zelf gaten in aan het knippen. Het is een soort lang t-shirt dat moet dienen als jurk. Davina Michelle heeft er wel voor gekozen om iets onder de jurk aan te trekken. Anders zou haar volledige achterkant te zien zijn. Daarbij heeft Davina twee stukken om haar benen geknoopt. Waar deze touwtjes precies voor dienen is onduidelijk…

Lees ook: Foto: Davina Michelle heeft verrassing onder rokje

Davina Michelle kleed zich om voor duizenden fans

Het concert van Davina Michelle trok duizenden bezoekers aan. Van trouwe fans die Davina Michelle al kennen van jaren geleden toen ze nog veel covernummers maakte, tot aan mensen die verliefd zijn geworden op Davina haar stem tijdens het programma Beste Zangers. De zaal van Rotterdam Ahoy stond in ieder geval goed vol en iedereen zag precies wat Davina Michelle deed. En dat betekent ook dat al deze duizenden fans zagen dat Davina Michelle zich omkleedde midden op het podium. Davina Michelle haar stylist deelde onderstaande video waar te zien is dat de blondine tijdens het zingen naar haar stylist toe loopt om de T-shirt jurk aan te trekken. Eerst had Davina dus nog minder aan en daarom vond haar stylist het nodig om de zangeres iets meer te bedekken. Bij de foto schrijft de stylist dat het de snelste kledingwissel ooit was, en dat voor 160.000 mensen.
Davina Michelle deelt meer oufits van HYPER

Voorafgaand het concert HYPER heeft Davina Michelle urenlang staan passen en meten met haar stylisten team. Blijkbaar wou Davina Michelle dus niet zomaar wat aantrekken tijdens haar belangrijke optreden. Op onderstaande foto draagt Davina Michelle een outfit die speciaal ontworpen is door de ‘reserveboys’. De outfit bestaat uit een top en broek van spijkerstof met allerlei verschillende kleuren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...