Foto: Davina Michelle heeft verrassing onder rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle blijft haar fans verrassen! Niet alleen met haar zeer aanwezige stemgeluid, maar ook met haar outfits. Deze keer heeft ze een spannende verrassing onder haar rokje verstopt…

Davina Michelle houdt wel van een statement

Ondertussen is Davina Michelle uitgegroeid tot misschien wel één van de beste zangeressen van Nederland. Na haar songfestival-optreden van vorig jaar is Davina ook in Europa razend populair geworden. Davina bleef altijd al dichtbij haarzelf door haar opvallende looks. Zo is Davina Michelle niet bang om een stoere zwarte outfit aan te trekken met overal spikes. Ook in de make-up van Davina komt regelmatig een verrassende zwarte eyeliner of iets te dik aangezette laag foundation voor.

Davina Michelle laat plaatje zien

Gelukkig kan Davina Michelle het allemaal prima hebben en maakt de blondine enorm veel goed door haar prachtige stem. Want ook daarmee zet Davina regelmatig een flink statement door weer een noot te zingen die voor normale mensen niet te halen is. Nu besloot de zangeres dat het tijd was voor iets nieuws en zo trok Davina zonder pardon haar jurkje omhoog voor de foto. Hieronder verscheen een rood plaatje dat nog niet eerder vertoond is. Op het plaatje zien we een knalrode tattoo van een vuurtje. Zou het vuurtje aangewakkerd zijn in Davina? Of is het helemaal geen permanente tattoo, maar gewoon een leuk plaatje voor de foto? Hij is in ieder geval niet te missen want de rode inkt is goed te zien midden op haar been. Bij de foto schrijft Davina dat het gaat om de outfit die ze heeft aangetrokken naar de afterparty van haar eigen concert: HYPER.
Davina Michelle gaat helemaal los met rode tattoos

Op de tweede foto is wederom een rode tattoo te zien, dit keer op Davina Michelle haar onder arm. Het is nogal onduidelijk om te zien wat er op de tatoeage staat maar hij is wederom weer erg prominent op Davina haar . Davina lijkt te doen alsof het niks bijzonders is maar ondertussen zijn beide foto’s zo geposeerd dat de tattoos niet te missen zijn. De outfit van Davina voor de after party staat de zangeres wel enorm goed. Een spannend laag uitgesneden jurkje met een hele open rug. Daarbij draagt Davina om het charmante een beetje te compenseren hele hoge zwarte laarzen. Hier zitten allemaal zilveren kettingen aan en omheen. Davina Michelle gaat wederom voor de look met deze outfit.

Davina Michelle geeft beginnende artiesten een podium

Soms lijkt Davina Michelle een hele ruige dame maar niks blijkt minder waar. Tijdens haar concert in het Ahoy in Rotterdam doet Davina namelijk een hele lieve daad. Zo vindt de blondine het naar eigen zeggen heel belangrijk om opkomend talent een podium te bieden. Op onderstaande foto’s zijn allemaal opkomende talenten te zien die mochten optreden in het programma van Davina Michelle.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!