Foto: Davina Michelle deelt zeldzame foto in weinig kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle showt haar lichaam niet vaak, maar op haar vakantie maakt ze een uitzondering. Deze foto doet je versteld staan.

Prachtige zangeres Davina Michelle laat lijf in bikini zien

Davina Michelle staat bekend om haar beeldschone zangkunsten. Nu loopt ze niet vaak te koop met haar lichaam en staat haar insta vooral vol met foto’s rondom haar optredens en shows. Davina heeft even een kleine break genomen van het drukke artiestenleven en is even aan het genieten op haar welverdiende vakantie. Van deze vakantie laat ze haar volgers dan ook optimaal meegenieten. Ze deelt een zeldzame foto van zichzelf in bikini. Op de foto is Davina Michelle te zien in een knal geel bikini topje met een zwart broekje terwijl ze aan het chillen is op een strandbedje. Daarbij is ook haar tatoeage op de binnenkant van haar bovenarm mooi te zien. Deze tattoo is een vlinder met daaraan vast een tekst. Om de felle zon tegen te gaan heeft ze nog een mooie hoed op van Dior. De zaken gaan goed bij Davina!

Davina Michelle kondigt nieuwe tour aan

Davina deelt dit soort foto’s niet vaak dus van deze zeldzaamheden moeten haar volgers genieten. De blondine houdt de aandacht graag op haar zangkunsten in plaats van op haar uiterlijk. Daarentegen houdt de zangeres wel van uitpakken op het podium als het om pakjes gaat. Naast alle foto’s en filmpjes van Davina over haar nummers en optredens kondigde ze begin juli een nieuwe tour aan. De tour zal rondtrekken door verschillende zalen in Nederland en België. Davina haar tour zal op 15 november 2023 van start gaan en zal ongeveer 2,5 week duren. Ze zal gedurende deze tour 8 shows doen verdeeld over 5 locaties.

Fans van Davina Michelle zijn enthousiast

Haar fans reageren dol enthousiast op de aankondiging van de tour. Haar volgers laten onder de post meteen weten bij welke show ze aanwezig zijn en hoeveel ze er naar uitkijken. Veel van haar volgers hebben zelfs kaartjes gekocht voor meerdere van haar shows gedurende haar tour. Een aantal fans spannen wel de kroon en hebben voor alle shows van de tour kaartjes gekocht. insane! Zou jij naar een show van Davina Michelle gaan?

Vocals inzingen gaat fout bij Davina Michelle

Naast haar tour is Davina Michelle ook nog druk bezig met nieuwe muziek maken. Recentelijk plaatste ze een filmpje waarin ze vocals voor haar nieuwe nummer aan het inzingen was. Dit ging niet helemaal zoals ze hoopte en ging een aantal keer mis. Zo is te zien dat de zangeres een aantal keer goed baalt van zichzelf wanneer ze de vocal niet goed zingt. Haar reactie leid bij sommige mensen dan ook tot hilariteit. Zo reageert Davina bij de laatste vocal die fout gaat met: “Gloeiende bitterballen”. Dit leidt tot hilariteit bij collega zangeres Maan de Steenwinkel. Daarnaast willen veel volgers meer van dit soort filmpjes zien en vinden ze dat Davina goed bezig is met haar carrière.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?