Foto: Darter Raymond van Barneveld krijgt flinke boost van veel jongere vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Raymond van Barneveld heeft de liefde weer gevonden. Samen met zijn jongere vrouw bezoekt hij de kerstmarkt van Londen.

Bekende darter Raymond van Barneveld heeft onlangs de liefde van zijn leven gevonden in de 38-jarige Julia. Samen hebben ze op Cyprus het jawoord aan elkaar gegeven, wat voor de 56-jarige dartlegende een nieuw hoofdstuk in zijn leven markeert. Nu vieren ze samen het geluk op de kerstmarkt in Londen.

Raymond van Barneveld met vriendin Julia in Londen

Tijdens een romantische uitstapje naar de kerstmarkt in Londen werden Raymond en Julia samen gespot. De stralende glimlach op hun gezichten verraadde dat ze ontzettend gelukkig samen zijn. Fans waren verheugd om hun idool zo gelukkig te zien. Na een turbulente periode in zijn persoonlijke leven lijkt Raymond van Barneveld nu zijn geluk te hebben gevonden. De darter heeft niet alleen 180 punten op het dartbord weten te scoren, maar ook in de liefde. Zijn recente huwelijk met Julia is het bewijs van een herwonnen geluk.

De bijzondere vrouw van Raymond van Barneveld

Julia wordt door fans omschreven als een bijzondere aanwinst voor het leven van Raymond. Haar opvallende verschijning en charmante voorkomen maken haar niet alleen bijzonder, maar ook een welkome toevoeging aan de wereld van de dartlegende. Het hoogtepunt van hun liefdesverhaal vond plaats op het idyllische eiland Cyprus, waar Raymond van Barneveld en Julia elkaar het jawoord gaven. Met het huwelijk op Cyprus hebben Raymond van Barneveld en Julia een nieuw hoofdstuk geopend in hun liefdesverhaal. Fans zijn in ieder geval erg blij voor de dartlegende.

Raymond deelt zijn leven op Instagram

Wil je nou meer zien van deze legende? Kijk dan even op zijn Instagram account en laat je verbazen door alle mooie momenten uit het leven van de darter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...