Foto: Daniel Ricciardo krijgt gloednieuwe auto bij voormalig team van Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De nieuwe formule 1 auto van het team van Daniel Ricciardo is gepresenteerd. De fans vinden de auto er geweldig uitzien! Hierover zijn de fans totaal niet enthousiast…

Visa Cash App RB toont nieuwe livery

De nieuwe auto en teamkleding van de ploeg van Daniel Ricciardo zijn enorm goed ontvangen. Er lijkt zelfs een eerbetoon in te zitten aan de kleuren van de ploeg toen Max Verstappen er nog bij zat: donkerblauw. Het team van Ricciardo en Tsunoda, dat al jaren ‘Alphatauri’ heet, heeft ook een nieuwe naam gekregen dit seizoen. Hierover zijn de fans totaal niet te spreken. Dat is ook niet geheel onlogisch. De nieuwe naam van het team is namelijk: “Visa Cash App RB.” Dit klinkt natuurlijk totaal niet als een standaard F1 teamnaam. Het is duidelijk dat er flink geld in het team gepompt is, aangezien de sponsor de volledige naam krijgt als teamnaam. Gelukkig vinden de fans de auto en teamkleding wel erg mooi. Wil jij de nieuwe auto zien? Klik dan snel op deze link.

Hoe ziet de nieuwe auto van Max Verstappen eruit?

De nieuwe auto van Max Verstappen wordt op 15 februari bekend gemaakt. Tot die tijd moeten we dus nog even in spanning afwachten. Of is het helemaal niet zo spannend hoe de auto eruit zal komen te zien? Verstappen heeft namelijk al iets verklapt over de nieuwe auto van Red Bull-racing; hij zal er hetzelfde uitzien als de voorgaande jaren. We hoeven dus niet veel spectaculairs te verwachten van het team. Toch zijn de fans van Red Bull elk jaar weer erg tevreden met de ‘livery’ van de wagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!