Foto: Daley Blind en Davy Klaassen op de vlucht in vreemde outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is een wonderbaarlijke foto opgedoken van Davy Klaassen en Daley Blind. Doen de heren mee aan een programma of zijn ze echt op de vlucht geslagen?

De twee bekende voetballers zijn gespot in prachtige oranje overalls op de vlucht. Maar hoe kan dat nou weer? Wat hebben de heren gedaan dat ze achterna gezeten worden? En valt het probleem nog te verhelpen? Zoals het er nu uitziet doen Davy en Daley mee aan het nieuwe seizoen van Jachtseizoen! en daarvoor zullen ze flink op de vlucht moeten. Blijven ze op vrije voeten of worden ze alsnog betrapt?

Lees ook: Eva Jinek vindt pikant tijgerbalsem-verhaal niet vergelijkbaar met rel Vandaag Inside

Hup Holland, Hup! voor Davy en Daley

In hun prachtige en toepasselijk gekleurde oranje overalls zullen Davy en Daley de komende tijd op vrije voeten moeten blijven. Als ze gevangen worden is het spel namelijk voorbij. Nu is het maar kijken hoe goed de twee professionele voetballers hun competitie voor kunnen blijven. Als ze dit spelletje hetzelfde aanpakken als een potje voetbal dan moet het eigenlijk alleen maar goedkomen. De mannen zijn op het veld natuurlijk iedereen de baas. Er zijn maar weinig spelers in het land die net zo snel zijn als Davy en Daley. Die moeten toch wel lang genoeg voortvluchtig kunnen blijven? Hun volgers zijn in ieder geval al helemaal enthousiast en kunnen niet wachten tot ze de twee mannen terug kunnen zien in Jachtseizoen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daley Blind (@blinddaley)

Daley heeft zich al goed voorbereid

Tijdens zijn pre-game runs heeft Daley al genoeg te maken gehad met korte sprintjes. En dat heeft ervoor gezorgd dat hij inmiddels wel erg goed is in de competitie voor blijven. Mocht hij tijdens Jachtseizoen! dus een flink eindje moeten sprinten dan is hij daar in ieder geval op voorbereid. Zoals je op de foto kan zien heeft Daley niet heel veel moeite met het trekken van sprintjes. Hij houdt het hoofd koel en kan zelfs nog om  zich heen blijven kijken. Hem zullen ze dus niet pakken.

Daley en Davy maken cliché toch een beetje waar

tegenwoordig lijkt elke voetballer wel een klein beetje een boefje te zijn. En nu Daley en Davy gespot zijn in hun oranje boevenpakje, maken ze dit cliché toch weer een klein beetje waar. Alleen kiezen ze er voor om tijdelijk het boevenpad op te gaan. Dat is toch wel iets anders dan hoe de meeste voetballers er komen. Maar het is wel te hopen dat het niet werkt als een ‘gateway’ en dat straks zowel Davy als Daley opeens het verkeerde pad op gaan. Maar zolang ze het bij de uitzending van Jachtseizoen! houden, is een beetje boevengedrag niet zo erg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Davy Klaassen (@davyklaassen)

Wordt Davy een probleem tijdens het spannende programma?

Daley is toch wel een beetje luxe gewend als hij op pad gaat. Je kan hem dan ook spotten met minstens drie koffers aan zijn zijde. Of dit een probleem wordt als het duo voortvluchtig moet blijven valt nog te zien. Daley maakt het in ieder geval wel een stuk spannender op die manier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.