Foto: Daley Blind en Davy Klaassen op de vlucht in vreemde outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is een wonderbaarlijke foto opgedoken van Davy Klaassen en Daley Blind. Doen de heren mee aan een programma of zijn ze echt op de vlucht geslagen?

De twee bekende voetballers zijn gespot in prachtige oranje overalls op de vlucht. Maar hoe kan dat nou weer? Wat hebben de heren gedaan dat ze achterna gezeten worden? En valt het probleem nog te verhelpen? Zoals het er nu uitziet doen Davy en Daley mee aan het nieuwe seizoen van Jachtseizoen! en daarvoor zullen ze flink op de vlucht moeten. Blijven ze op vrije voeten of worden ze alsnog betrapt?

Lees ook: Eva Jinek vindt tijgerbalsem-verhaal niet vergelijkbaar met rel Vandaag Inside

Hup Holland, Hup! voor Davy en Daley

In hun prachtige en toepasselijk gekleurde oranje overalls zullen Davy en Daley de komende tijd op vrije voeten moeten blijven. Als ze gevangen worden is het spel namelijk voorbij. Nu is het maar kijken hoe goed de twee professionele voetballers hun competitie voor kunnen blijven. Als ze dit spelletje hetzelfde aanpakken als een potje voetbal dan moet het eigenlijk alleen maar goedkomen. De mannen zijn op het veld natuurlijk iedereen de baas. Er zijn maar weinig spelers in het land die net zo snel zijn als Davy en Daley. Die moeten toch wel lang genoeg voortvluchtig kunnen blijven? Hun volgers zijn in ieder geval al helemaal enthousiast en kunnen niet wachten tot ze de twee mannen terug kunnen zien in Jachtseizoen!
Daley heeft zich al goed voorbereid

Tijdens zijn pre-game runs heeft Daley al genoeg te maken gehad met korte sprintjes. En dat heeft ervoor gezorgd dat hij inmiddels wel erg goed is in de competitie voor blijven. Mocht hij tijdens Jachtseizoen! dus een flink eindje moeten sprinten dan is hij daar in ieder geval op voorbereid. Zoals je op de foto kan zien heeft Daley niet heel veel moeite met het trekken van sprintjes. Hij houdt het hoofd koel en kan zelfs nog om  zich heen blijven kijken. Hem zullen ze dus niet pakken.

Daley en Davy maken cliché toch een beetje waar

tegenwoordig lijkt elke voetballer wel een klein beetje een boefje te zijn. En nu Daley en Davy gespot zijn in hun oranje boevenpakje, maken ze dit cliché toch weer een klein beetje waar. Alleen kiezen ze er voor om tijdelijk het boevenpad op te gaan. Dat is toch wel iets anders dan hoe de meeste voetballers er komen. Maar het is wel te hopen dat het niet werkt als een ‘gateway’ en dat straks zowel Davy als Daley opeens het verkeerde pad op gaan. Maar zolang ze het bij de uitzending van Jachtseizoen! houden, is een beetje boevengedrag niet zo erg.
Wordt Davy een probleem tijdens het spannende programma?

Daley is toch wel een beetje luxe gewend als hij op pad gaat. Je kan hem dan ook spotten met minstens drie koffers aan zijn zijde. Of dit een probleem wordt als het duo voortvluchtig moet blijven valt nog te zien. Daley maakt het in ieder geval wel een stuk spannender op die manier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.