Eva Jinek vindt tijgerbalsem-verhaal niet vergelijkbaar met rel Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat bleek: een tijd terug vond er aan tafel bij Jinek óók een Vandaag Inside-momentje plaats! Eva Jinek lachte zelf hard mee met een wild verhaal over een massagetafel en een hoop tijgerbalsem. Eindelijk geeft Eva zelf uitleg…

Vlak voor Eva Jinek op zomervakantie gaat met haar talkshow krijgt ze nog even een hoop ellende over zich heen. Na de ondergang van Vandaag Inside bleek dat ook Jinek een soort ‘kaars-verhaal’ aan haar talkshowtafel heeft gehad, een flinke tijd geleden. De 43-jarige blondine zei in haar programma Jinek vorige week dat Vandaag Inside, na het lachen om de kaars van Johan Derksen, geboycot zou moeten worden. Toen was ze haar eigen kleedkamerpraat-momentje waarschijnlijk even vergeten. Ze lachte samen met de rest van haar tafelgasten mee met een verhaal over een voetballer die gedwongen een lepel met tijgerbalsem in z’n hol kreeg. Veel mensen vonden Eva’s afrekening met Vandaag Inside niet helemaal ‘fair’ dus. Zelf vindt ze de verhalen totaal niet vergelijkbaar, zegt ze nu.

Eva Jinek maakt vergelijking met Vandaag Inside

Er is zoveel ophef ontstaan bij VI dat er inmiddels geen VI meer is om te bekritiseren. Maar toen het nog wel bestond zei Eva Jinek dat adverteerders zich zouden moeten terugtrekken. In 2020 werd er bij haar aan haar tafel echter óók gelachen om een ietwat vergelijkbaar incident. Oud-profvoetballer Sjaak Polak zei toen dat hij met zijn teamgenoot Ricky van den Bergh de Ghanese voetballer Anthony Obodai had vastgebonden op een massagetafel. Daarna werd er met tijgerbalsem van alles en nogwat gedaan bij de weerloze voetballer. De vaak zo serieuze Eva kon zich toen niet meer beheersen en begon keihard te lachen. Toen kon dat nog, blijkbaar. In 2022 is alles anders. Eva heeft inmiddels een manier gevonden om haar eigen VI-momentje goed te praten.

Eva Jinek toch schuldig?

Maar is de lachende Eva minstens net zo schuldig als de gierende mensen aan tafel bij VI? Of heeft ze, vooral als vrouwelijk presentatrice, meer recht van spreken? Online komt ze in ieder geval met een duidelijke verklaring over haar acties. In 2020 kon het nog en vooral omdat de mannen bij haar aan tafel ‘vrienden waren en het vaker deden’, aldus Eva. Wederom een heel gedoe allemaal, maar Eva houdt voet bij stuk. Zodra het niet meer over vriendenstreken gaat, maar over kaarsen en vrouwen, dan zou ze natuurlijk nooit lachen. Het volledige statement van Eva is hieronder te vinden. 

Eva statement

Jinek weer weg van tv

Gelukkig voor Eva hoeft ze zich voorlopig niet aan een talkshowtafel te vertonen. Vorige week was ook toevallig de laatste aflevering van het huidige seizoen van talkshow Jinek op de televisie bij RTL 4 te zien. Bijna 900.000 kijkers zagen het tijdelijke afscheid. Maar niet getreurd, want Eva komt snel weer terug. Alleen ditmaal niet bij RTL 4…

Eva Jinek presenteert De Wereld van Eva op Videoland

Vanaf 25 mei is mevrouw Jinek wederom te zien, maar dan digitaal bij Videoland. De talkshowhost gaat in haar nieuwste experiment, namelijk de De Wereld van Eva allerlei zaken in het leven van de typische vrouw bespreken met verschillende vrouwen. Ook daarin wordt verwacht dat ze niet al te veel gaat lachen. Achteraf gezien is dat ook veiliger voor de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.