Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken.

Chantal Janzen liet laatst via Instagram een mooie foto van haar outfit zien. In een knalroze outfit was Chantal helemaal klaar om voor de camera’s te verschijnen. Chantal let natuurlijk altijd heel goed op haar outfits, maar dit keer was het echt raak. De presentatrice had namelijk hét geheim gevonden voor een betere look, maar met deze look wordt ze gelijk van achteren geknepen.

Chantal Janzen wordt geknepen in achterkant door outfit

Onlangs deelde Chantal Janzen dus de foto’s via Instagram. Deze knalroze outfit is ontzettend mooi, maar Chantal deelt hét ultieme geheim waarom hij nóg mooier is dan anderen. De blondine heeft namelijk in haar rug een soort clipje die het jasje vasthoudt. Het kan rond de ruggengraat een beetje knellen, maar je look is fantastisch. En je kent het gezegde; wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden. Alleen in het geval van Chantal, moet ze wel alleen met haar voorkant naar de camera staan. Anders ziet de camera, en inclusief de kijkers thuis het clipje zitten, en dan valt de presentatrice tóch een beetje door de mand. Maar voor nu ziet het er prachtig uit, en geeft Chantal deze goede tip door aan haar volgers. “Geheim van de smid“.

Chantal Janzen presenteert hete zomereditie van magazine

Dat Chantal Janzen hét gezicht is van haar eigen magazine, ‘&C’, is inmiddels geen verrassing meer. Het tijdschrift ligt over heel Nederland in de winkels en Chantal Janzen zelf kan niet meer zonder. Nu presenteert de blondine wél een heel editie, van het blad. Met niemand minder dan Chantal zelf op de cover! We zien hier namelijk de &C zomereditie. Op de voorkant Chantal, in een zwembad, met een outfit aan. Deze hete, zweterige zomereditie zal zeker in de smaak vallen bij de volgers, en het publiek. Maar niet alleen bij hun, ook bij Chantal zelf; “Oh en nog iets: IK BEN VERLIEFD OP DEZE COVER!!! Mag ik dat zeggen? En nee niet op mezelf, op de lay out en stijl, maar dat snappen jullie wel“. Duidelijk is dus, dat de blondine ontzettend blij is met deze editie van het blad. Ga jij hem halen?

Chantal Janzen in strak jaren 80 pakje

Onlangs deelde Chantal Janzen een vrij opvallende foto via Instagram. Op deze foto was te zien hoe de knappe blondine in een ontzettend strak pak poseerde. Dit leek een vrij ouderwets pakje te zijn, maar tóch stond hij de blondine leuk. Maar dat is ook niet zo moeilijk, want alles staat Chantal nou eenmaal goed. Deze outfit had de blondine aangetrokken voor een nieuwe uitzending van ‘Oh wat een jaar’. Het programma waarin het in iedere uitzending een ander jaar is. Dit keer was het dus 1982, en Chantal besloot haar outfit alvast te delen via Instagram.

Lees ook: Foto: Chantal Janzen stuitert in zomers jurkje over het water

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...